• BIST 9137.21
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Koronavirüs Krizi Zamanında İşletmelere Hijyenik Fırsat Sunuyor

Koronavirüs Krizi Zamanında İşletmelere Hijyenik Fırsat Sunuyor
Önde gelen küresel hijyen ve temizlik şirketi Diversey, tüm dünyada aynı isimle lansmanı yapılan yeni Shield Programı ile işletmelerin yanında olmaya devam ediyor.

Küresel pandemi döneminde ve sonrasında faaliyetlerine devam edecek olan tesisler için yeni hijyen çağının ihtiyaçlarına bir yanıt olarak tasarlanan Shield Programı, Diversey’in öncülük ettiği konaklama, kafe-restoran, perakende, hazır yemek gibi pek çok sektörde küresel olarak hayata geçiriliyor. 

“İşletmeler gözle görünür bir taahhütte bulunabilecek.”

Diversey CEO’su Phil Wieland, Shield Programı hakkında şunları söylüyor: “Günümüzde işletmeler Covid-19 sonrası dönemde temizlik ve hijyenin değerine ilişkin ortaya çıkan yeni farkındalığa yanıt vermek zorunda… İşletmelerin en yüksek hijyen standartlarına olan bağlılıklarını gözle görünür biçimde ifade etmeleri gerekiyor. Bu da, daha güvenli ve daha sağlıklı oteller, restoranlar, perakende mağazaları için yükselen beklentileri karşılamak anlamına geliyor. Yeni Diversey Shield Programımız, işletmelerin müşterilerinin gözünde bir güven inşa edebilmeleri için kendilerine somut ve kanıtlanabilir bir yöntem sunuyor. Bu program sayesinde işletmeler, aldıkları gelişmiş hijyen önlemlerini hızlı ve etkin bir şekilde göstererek personellerin, konukların, ziyaretçilerin güvenini kazanabilecek.” 

“Güveni ve Emniyeti Kucaklayan Koruyucu bir Kalkan: Diversey Shield Programı”

Diversey MEA (Orta Doğu ve Afrika) Profesyonel İş Birimi Bölge Başkan Yardımcısı Gökhan Özdöl konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda şöyle dedi: “Diversey’nin Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Hastalık Kontrol Merkezi (CDC) rehberliğinde hazırlanan Shield Programı sıkı bir denetim programı aslında… Bu programın gerekliliklerini karşılayan, personelin en yüksek temizlik ve dezenfeksiyon standartlarına bağlı olduğunu, söz konusu standartları doğru şekilde uyguladığını kanıtlayan ve uzman Diversey ekipleri tarafından periyodik aralıklarla denetlenen işletmeler, Diversey Clean and Ready, Diversey Food Safety ya da Diversey Covid-19 Shield’larını almaya hak kazanıp tesislerinde sergileyebilecekler. Shield Programı kapsamında ayrıca, dünyaca bilinen Diversey uzmanlığını, Diversey Consulting’in bilgisiyle birleştirerek işletmelere hijyen konusunda benzersiz bir eğitim fırsatı da sunuyoruz. Diversey Hijyen Akademisi’nden faydalanarak, işletmelere özgü uzman destekli protokoller sağlamanın yanında, Gelişmiş Temizlik ve Dezenfeksiyon Protokolleri, Gıda Güvenliği ve COVID-19 Güvenliği alanlarında çalışanlara ve katılımcı işletmelere çevrimiçi eğitimler, webinarlar, sertifikalar gibi ek fırsatlar sağlıyoruz. Diversey Shield Programı güvenlik arayan her işletme için yol gösterici bir deniz feneri olacak. İş ortaklarımız, günümüzde en çok aranan kullanıcı deneyimi olan “güven ve gönül rahatlığı”nı müşterilerine sunabilecek, aralıksız ortaya koydukları çaba ve titiz hijyen uygulamaları neticesinde hak ettikleri karşılığı alabilecek ve işlerinin sürdürülebilirliğini sağlayabilecekler. Bu sayede, içinden geçtiğimiz bu olağanüstü zor zamanlarda, daha başarılı ve dayanıklı bir işletme inşa etme fırsatını heyecanla değerlendireceklerdir.”  

“Diversey Shield Sertifikasını ilk alanlar, Regnum Carya Golf & Spa Resort ve Sherwood Exclusive Lara”

Diversey’nin Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Hastalık Kontrol Merkezi (CDC) rehberliğinde hazırlanan Shield Programı kapsamındaki Clean and Ready denetim programını başarıyla geçen ilk işletmeler, konaklama sektörünün öncü isimleri Regnum Carya Golf & Spa Resort ve Sherwood Exclusive Lara oldu. Clean and Ready Shield almaya hak kazanan bu işletmeler müşterilerine en yüksek temizlik ve dezenfeksiyon standartlarında hizmet sunduklarını gösterebilecekler.

Diversey Shield Programı AHP Teknolojisinin Avantajlarını Sunuyor 

Programda kullanılacak olan Diversey Hijyen Kılavuzları, konuklar ve çalışanlar için riskleri en aza indirmek ve işletmelerin başarılı olmak için ihtiyaç duydukları temel araçları sağlamak üzere tasarlandı. Shield Programı ayrıca, Diversey’nin iki aşamalı temizlik ve dezenfeksiyon sürecini geliştirmek, bu konuda eğitim sağlamak ve sürecin etkinliğini doğrulamak adına işletmelerle iş birliği yapılmasını sağlıyor. Program dahilinde işletmeler, daha kısa temas süresiyle virüsü etkisiz hale getiren, hastane ölçeğinde dezenfeksiyon performansı sunan, patentli AHP (Accelerated Hydrogen Peroxide - Hızlandırılmış Hidrojen Peroksit) teknolojisine sahip Oxivir ürün ailesini kullanarak en yüksek hijyen standartlarını da yakalayabiliyorlar. 

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113