• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

İstanbul ve birçok ilde kuvvetli yağış uyarısı

İstanbul ve birçok ilde kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son dakika açıklamasına göre İstanbul başta olmak üzere birçok il için önümüzdeki günlerde yağış ve fırtına bekleniyor.

 Özellikle Haziran ayını yaşadığımız şu günlerde yağışlar vatandaşlar tarafından beklenmezken, Meteoroloji’nin yayınlandığı raporda tüm yurt genelinde etkili olacak gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Uzmanlar da konuyla ilgili vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Sabah.com.tr olarak biz Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yayınlanan 5 günlük hava durumu raporunu sizler için hazırladık.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul başta olmak üzere tüm yurt genelinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi. Ramazan Bayramı'nı geride bıraktığımız şu günlerde hava sıcaklıklarının artarak devam etmesi bekleniyordu. Ancak önümüzdeki 5 gün için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarı tam tersi şeklinde oldu. Yapılan açıklama doğrultusunda İstanbul dahil olmak üzere birçok ilde hava durumu ve sağanak yağış uyarıları beklendiği belirtildi. Biz de Sabah.com.tr olarak yayınlanan 5 günlük hava durumunu sizler için hazırladık. İşte Meteoroloji'den yayınlanan 5 günlük hava durumu raporu…
METEOROLOJİ UYARDI! İSTANBUL BAŞTA OLMAK ÜZERE BİRÇOK İLDE YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yayımlanan son hava durumu tahmin raporlarına haberimizden ulaşabilir ve saatlik hava durumunu öğrenebilirsiniz.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu (Siirt hariç) ile Sinop, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Bursa'nın güney ve doğu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Kaynak:sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113