• BIST 9131.16
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

İmamoğlu'ndan Erdoğan pankartlarına gece yarısı operasyonu!

İmamoğlu'ndan Erdoğan pankartlarına gece yarısı operasyonu!
İBB’nin hükümet tarafından hayata geçirilen projelere karşı husumetini gösteren fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Göztepe Şehir Hastanesi için asılan ve üzerinde Erdoğan’ın fotoğrafı da bulunan pankartlar açılışın ardından belediye ekipleri tarafından alelacele acele indirildi.

CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığını yaptığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin hükümetin hayata geçirdiği projelere karşı husumeti bitmiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye’nin dört bir yanı şehir hastaneleri ile donatıldı. Sağlık alanında atılan bu dev adımlar Avrupa’yı bile kıskandırırken muhalefet ise eleştiri yapmak için eleştiri yapmaya devam ediyor.

Ana muhalefet partisi CHP’nin adayı olan HDP’nin de desteğiyle Ekrem İmamoğlu’nun ‘başkanlık’ koltuğuna oturduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) hükümetin hizmetlerine yönelik husumetini alenen belli etmeye başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmete açtığı Göztepe Şehir Hastanesi’nin açılışı yöteni için hastane çevresine pankartlar asılmıştı. Üzerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da resminin bulunduğu pankatlar açılış sonrası büyükşehir belediye çalışanları tarafından gece saatlerinde alel acele söküldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri gece saatlerinde harekete geçerek pankartları toplamaya başladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tenezzül edip tebrik bile etmediği Göztepe Şehir Hastanesi’nin açılış töreni için asılan pankartların bir gece yarısı operasyonuyla apar topar sökülmesi vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. İBB’nin bu acelei tavrı sosyam medyada ‘hazımsızlık’ olarak yorumlandı. (Yeniakit)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113