• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Fenerbahçe'ye bomba forvet! Görüşmeler başladı..

Fenerbahçe'ye bomba forvet! Görüşmeler başladı..
Bu sezon forvetlerinden verim alamayan Fenerbahçe, gelecek sezon için kollarını şimdiden sıvadı.

Fenerbahçe muhabirimiz Volkan Demir'in haberine göre hedefteki isimlerden bir tanesi de Çaykur Rizespor'un Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi. Oyuncu ve kulübü ile %90 oranında anlaşma sağlandı.

Bu sezon forvetlerinden verim alamayan Fenerbahçe, gelecek sezon için kollarını şimdiden sıvadı. Fenerbahçe muhabirimiz Volkan Demir'in haberine göre hedefteki isimlerden bir tanesi de Çaykur Rizespor'un Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi. Oyuncu ve kulübü ile %90 oranında anlaşma sağlandı.
Fenerbahçe yeni forvetini buldu: Vedat Muriqi
Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe'de yönetim, gelecek sezon kadroyu büyük ölçüde değiştirmek için yoğun bir mesai harcıyor.
Sarı-lacivertlilerde sözleşmeleri biten Soldado ve Slimani'nin yanı sıra performansından memnun kalınmayan Michael Frey kesin olarak takımdan gönderilecek.
Fenerbahçe yeni sezona 3 yeni golcüyle girecek. Bu üç oyuncudan biri Avrupa'da ismi olan uluslararası çapta bir golcü olacak.
Bir genç yeteneği kadrosuna katacak olan sarı-lacivertlilerin Türkiye içinden renklerine bağlayacağı isimse Vedat Muriqi olacak.
29 MAÇIN TAMAMINDA OYNADI

Çaykur Rizespor formasıyla bu sezonun flaş isimlerinden olan Muriqi için yeşil-mavili yönetimle temasa geçen sarı-lacivertliler, transferi yüzde 90 bitirdi.
Süper Lig'de bu sezon 29 maçın tamamında forma giyen Kosovalı forvet, Okan Buruk'un gelişiyle adeta uçuşa geçti. Dün 25 yaşına giren başarılı oyuncu, bu sezon 13 gol 7 asistlik performansıyla Çaykur Rizespor'un yükselişindeki en önemli ve dikkat çeken isimlerden biri oldu. Türkiye kariyerine 2014-15 sezonunda Giresunspor'da başlayan Vedat Muriqi ardından Gençlerbirliği, sonrasında ise Çaykur Rizespor forması giydi. 25 yaşındaki oyuncu, 1.5 sezonda Rize'de 47 resmi maça çıktı ve 21 gol attı.

Kaynak:Sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113