• BIST 8970.5
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Baypark Hastaneler Grubu Pendik'te

Baypark Hastaneler Grubu Pendik'te
İstanbul'un önemli ve özellikli özel hastanelerinden olan Baypark Grup, Pendik Remedy Hastanesini devraldı.

İstanbul Avrupa Yakası'nda 2014 yılında kurulan Baypark Hospıtal, Pendik Remedy Hastanesini devralarak Anadolu Yakası'ndaki ilk yatırımını gerçekleştirdi.

Basınla hastane binasında bir araya gelen Özel Pendik BayPark Sağlık Gurubu Pendik Şubesi Genel Müdürü Hatice Tepecik ve Hastane Başhekimi Göngör Damışkı, gazetecilerin sorularını cevaplayarak sağlık grupları hakkında bilgi verdiler.

Baypark Sağlık Gurubu olarak hedeflerinin kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmak olduğun belirten Hatice Tepecik, Sağlık sektöründe ilk olarak 2014 yılında Avrupa yakasında hizmet vermeye başladıklarını kaydetti.

baypark-(1).jpg

O günden bugüne hızlı gelişimlerini sürdürdüklerini aktaran Tepecik, " 2020 yılında Anadolu Yakasında da hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız. Pendik’te açmış olduğumuz yeni şubemizde 12 erişkin, 1 koroner, 10 yeni doğan olmak üzere toplam 23 yoğun bakım yatağı bulunmaktadır. Bunların haricinde 54 hasta odası olmak üzere toplamda 77 yatak kapasitesine sahiptir. Modern alt yapısı, konforu ve kaliteyi ön planda tutan, etik ilkelerden ödün vermeyen hizmet anlayışımız ile hastalarımızın güveni ve dostluğunu kazanacağımıza inanıyoruz. Bu dostluğa ve güvene layık olmak için hizmetlerimize yenilerini katmaya devam edeceğiz.” dedi.

tepecik-amed.jpg

Genel Müdür Hatice Tepecik, " Hastanemizde ileri tıp teknolojisinin kullanıldğı tanı ve tedavi üniteleri, her türlü özellikli ameliyatın yapılabildiği ameliyathaneleri, doğum salonları, tek kişilik süit hasta odalarında hastalara özçel bakım hizmeti sunuyoruz. Objektif verilere dayalı, bilimsel çalışmalarla doğuluğu kanıtlanmış güvenilir tanı ve tedavi yöntemleri hastanemizin akademisyen ve uzman hekimleri tarafından uygulanmaktadır." şeklinde konuştu.

Haber:Yaşar Şimşek

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113