• BIST 8869.4
  • Altın 2238.686
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.0967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Avrupa Hareketlilik Haftası Nedeniyle Tuzla’ da Spor Etkinliği Düzenlendi

Avrupa Hareketlilik Haftası Nedeniyle Tuzla’ da Spor Etkinliği Düzenlendi
Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Tuzla'da düzenlenen etkinliğe 7’de 70’e sporseverler katılarak yürüyüş, bisiklet ve egzersiz hareketleri yaptı.

Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın birçok noktasında düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Tuzla'da "Bisiklet ve Koşu" etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe spora gönül veren 7’de 70’e onlarca sporsever katıldı. Etkinlike bisiklet sürme, koşu ve spor egzersiz hareketleri yapıldı. Etkinlik kapsamında ilk olarak bisiklet sürme ve yürüyüş yapıldı. Tuzla Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi önünde toplanan spor severler, sahil boyunca, Koronavirüs nedeniyle alınan önlemlere uyarak sosyal mesafeli yürüyüş yaparken diğer grup ise bisiklet sürdü. Yürüyüş ve bisiklet parkurunu tamamlayarak Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi önüne gelen sporseverler, burada spor egzersizleri yaptı.

avrupa_hareketlilik_haftas_etkinlik_7-001.jpg

“BUGÜN SPOR İÇİN BİR ARAYA GELDİK”

Tuzla Belediyesi’nin düzenlediği etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” İlçemizde tüm yıl boyunca sportif etkinlikler, kurslar, kulüp bazlı çalışmalar düzenliyoruz. Bugün de Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bir spor etkinliği düzenledik. Bu etkinliğe katılımın fazla olması bizi çok mutlu etti. Etkinliğimize küçük kardeşlerimizden, yaşlı vatandaşlarımıza varıncaya kadar geniş yaş grubunda katılımlar oldu. Sağlıklı yaşam için ilçemizde sahip olduğumuz her köşeyi, her alanı değerlendiriyoruz” dedi.

avrupa_hareketlilik_haftas_etkinlik_3.jpg

“75 YAŞINDAYIM GENÇLİĞİMİ SPORA BORÇLUYUM”

75 yaşında olan ve gençliğini spora borçlu olduğunu belirten Ahmet Poyraz,” Ben 75 yaşındayım. Gençliğimi spora borçluyum. Spor yaptığım zaman daha da gençleşiyorum. Tuzla Belediyesi’nin yaptığı bu etkinliği çok beğendik. Her zaman Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’dan bu etkinliklerin devam etmesini istiyorum. Spor çok güzel bir şeydir. Gençlere tavsiye ediyorum. Gençler beni maalesef dinlemiyor” dedi. Etkinliğe katılan Şaziye Poyraz, ”Spor güzel bir şey. Eşim devamlı yapıyor. Ona arkadaş olmak için geldim.” dedi. Pandemi döneminde sporun önemine vurgu yapan Mustafa Uzun,” Spor hepimiz için çok önemli. Özellikle pandemi döneminde insanların bağışıklık sistemini güçlendirdiği için muhakkak herkesin spora önem vermesi ve yapması çok önemlidir. Bunu herkesten rica ediyorum” dedi. Yavuz Aksu ise ,” Biz haftada 4 gün koşuyoruz. Herkese tavsiye ediyoruz. Avrupa Etkinlik Haftası’nda herkesin katılmasını tavsiye ediyoruz ve katılıyoruz” dedi.

avrupa_hareketlilik_haftas_etkinlik_2.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113