• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

2M 1T kuralı

2M 1T kuralı
Koronavirüs sonrası normalleşme süreci başladı. Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Ankara'da alınacak önlemleri yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzun bir aradan sonra Bakanlar Kuruluna yüz yüze başkanlık edecek. Toplantılarda "2M 1T" kuralı geçerli olacak.
oronavirüs sonrası normalleşme süreci başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun bir aradan sonra Bakanlar Kuruluna yüz yüze başkanlık edecek. Toplantılarda "2M 1T" kuralı geçerli olacak. Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, yeni dönem alınacak önlemlerin detaylarını yazdı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki buçuk ay aradan sonra dün Ankara’ya geldi. Koronavirüs nedeniyle toplantıları videokonferans yöntemiyle yapan Erdoğan, MGK, MYK ve Bakanlar Kurulu toplantılarını uzun bir aradan sonra yüz yüze yapacak. Ancak bu hiçbir kuralın geçerli olmadığı anlamına gelmesin.

Toplantılarda “2M 1T” kuralı geçerli olacak. Maske, mesafe ve temizlik kuralları gözetilecek. Ama sadece onunla da yetinilmeyecek. Toplantıya katılacak olanlar 1 gün önceden COVID-19 testi yaptıracak. Yarın yapılacak AK Parti MYK toplantısı öncesinde de MYK üyeleri bugün test yaptıracaklar. Sosyal mesafe dikkate alınarak MYK toplantısı her zamanki yerde değil, MKYK üyelerinin toplantı yaptığı 60 kişilik salonda yapılacak.                                           Bugünkü MGK’da ve perşembe günü yapılacak olan Bakanlar Kurulu’nda da aynı kural geçerli mi olacak, orasını bilmiyorum. Çünkü onlar devlet olduğu için soramadım. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul’da çalışmalarını sürdürdüğü Huber Köşkü’nde de koronavirüs önlemleri sıkı
bir şekilde uygulanıyordu. Öyle ki Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Erdoğan’ın zaman zaman kısıtlamalardan dolayı serzenişte bulunduğunu ancak önlemlere riayet ettiğini açıklamıştı.
KAYNAK: Haber7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113