• BIST 9783.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 24 °C

Yılın Şoförü Suat Özlen

Yılın Şoförü Suat Özlen
Pendik Kurtköy Minibüsçüler Derneği tarafından yılın şoförü seçilen Suat Özlen'e düzenlenen tören ile plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Sunumunu dernek genel sekreteri Serdar Erdoğan’ın yaptığı törene Pendik Belediye Başkanı Danışmanı Selahattin Turan, Pendik Şoförler Odası Başkanı Vehbi Bayraktar, Dolayoba Şoförler Odası Başkanı Niyazi Akyüz, Pendik Minibüsçüler Dernek Başkanı Atilla Ağaoğlu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Pendik şoförleri katılım sağladı.

Türkiye’de ilk defa bir sivil toplum örgütü yılın şoförünü seçti

Pendik Kurtköy Minibüsçüler Derneği toplantı salonunda yapılan törende yılın şoförü seçilen Suat Özlen, ödülünü aldı. Özlen ödülünü, Pendik  Birleşik Minibüsçüler Derneği Başkanı Vedat Açıkgöz ve Pendik Kurtköy Minibüsçüler Dernek Başkanı Şamil Çubuğuuzun’un elinden aldı. Şoförler oda başkanları, durak başkanları yılın şoförü Suat Özlen'i para ve altın yağmuruna tuttular.

dsc_0026.png

28 yıldır aynı aracın şoförlüğünü yapıyor

Törende konuşan Pendik Kurtköy Minibüsçüler Dernek Başkanı Şamil Çubuğuuzun, seçilme kriterlerinden bahsetti . Başkan Çubuğuuzun, " Mal sahibi değişse de aynı plakalı araçta ve Pendik Kurtköy hattında 28 yıldır istikrarlı bir şekilde babadan kalma mesleğini icra eden Suat Özlen'i tebrik ediyorum. Trafik kurallarına riayet,  kıyafet, diksiyon, araç temizliği ve müşteri ilişkileri konularında en başarılı şoförümüzü yönetim ve disiplin kurulumuz titizlikle seçti. Bu yıl bu kriterlere en uygun isim olan Suat Özlen  Yılın şoförü olmayı haketti. Kendisini yürekten kutluyorum."dedi.

Pendik Kurtköy Dernek Başkanı Şamil Çubuğuuzun, " Türkiye'de ilk kez bir sivil toplum kuruluşu, Pendik-Kurtköy Minibüsçüler Derneği yılın şoförünü seçti. Bu uygulamayla tüm çalışma arkadaşlarımızın gayretlerinin daha da yükseleceğini ümit ediyorum. Neden diğer arkadaşlarımızdan  biri de yılın şoförü olmasın. Yüzlerce şoför arasından seçilebilmek hoş bir duygu olsa gerek. Fuat Özlen, diğer şoför arkadaşlarımıza örnek olacaktır. Böylelikle hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti artacaktır."” dedi 

Yılın Şoförü seçilen Suat Özlen ise duygularını şöyle dile getirdi, "Ben sadece işime saygımı üst seviyede tutuyorum, işimi iyi yapmaya gayret ediyorum. Arabam ekmek teknemdir. Ekmeğine işine saygısı olmayanın yolcusuna ve insanlara da saygısı olmaz düsturu ile hareket ediyorum. Bu ödüle layık görüldüğüm için hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinize hayırlı işler nasip etsin” dedi.

Suat Özlen'e çeşitli kuruluşlar tarafından, altın, para ve çeşitli hediyeler verildi.

dsc_0043.png

dsc_0037.png

 

dsc_0040-001.png

dsc_0044-001.png

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113