• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Yetim çocuklarımızın 365 gün yanındayız!

Yetim çocuklarımızın 365 gün yanındayız!
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerleri ve Tuzla Fen Koleji, Tuzla Marina’da oyuncak standı kurdu.

 Stanttaki satıştan elde edilen gelirle Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na kayıtlı “Bizim Çocuklarımız”a, eğlence ve alışveriş mağazalarından alışveriş çeki hediye edildi.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerleri ve Tuzla Fen Koleji, Tuzla Marina’da ikinci el ve sıfır oyuncak standı kurdu. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Sorumlusu Tuğba Muslu ve Fen Koleji Okul Aile Birliği koordinasyonunda kurulan stantta, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Ar-Ge Komisyonu tarafından çarşıya yapılan oyuncaklar bağışları ve Tuzla Fen Koleji öğrencileri tarafından okulda toplanan ikinci el ve sıfır oyuncaklar satışa sunuldu. 2 gün açık kalması planlanan stant, gösterilen yoğun ilgi nedeniyle hedefini ilk gün gerçekleştirmeyi başardı. Standı ziyaret eden miniklerin yüzü boyandı, balon hediye edildi. 

“Bizim Çocuklarımız”ın Hediye Çeklerini Başkan Yazıcı Verdi
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Ar-Ge ve Yetimler Komisyonu’nun düzenlediği yemeğe katıldı. 24 çocuğun, 2 ayrı eğlence ve alışveriş mağazasından 50’şer TL’lik alışveriş yapmasını sağlayan çekleri hediye eden Başkan Yazıcı, “Biz yetim çocuklarımızın ve bizim himayemizde olan tüm çocuklarımızın ve ailelerimizin 365 gün yanındayız. Her çocuğumuza farklı etkinliklerle bayram sevincini yaşatıyoruz. Bu proje ile iyilikte yarışan Kadın Kent Gönüllülerimize, katkı sağlayan Fen Koleji’ne ve Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113