• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Yeşilyurt Cumhurbaşkanı'nı arkasına aldı

Yeşilyurt Cumhurbaşkanı'nı arkasına aldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlarla buluşmasına Pendik'i temsilen Fatih Mahalle muhtarı İsmail Yeşilyurt katıldı.

Türkiye'nin dört bir yanından muhtarlarla buluşmayı sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pendikli muhtar konuğu Fatih Mahallesi muhtarı İsmail Yeşilyurt oldu. Cumhurbaşkanı'nın konuşmasından sonra birlikte yemek yiyen muhtarlar, daha sonra toplu fotoğraf çektirdiler. Cumhurbaşkanı Erdoğan, fotoğraf çekimi sırasında önünde oturan Fatih Mahalle Muhtarı İsmail Yeşilyurt'un omuzuna ellerini koyarak poz verdi.

Cumhurbaşkanı'nın çok samimi bir devlet adamı olduğuna dikkat çeken İsmail Yeşilyurt, " Konuşmasını büyük bir heyecan ve zevk ile dinledik. Sayın Cumhurbaşkanımız tam bir devlet adamı. Güçlü, kararlı, bilgili ve sevecen. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Ona, bu ülkenin, islam aleminin ve tüm insanlığın ihtiyacı var."diye konuştu.

Cumhurbaşkanı'nın muhtarlara değer vermesinin oldukça anlamlı olduğuna işaret eden İsmail Yeşilyurt, " Sayın Cumhurbaşkanımız muhtarlık müessesesinin öneminin farkında. Şimdiye kadar hiç bir devlet adamı muhtarları ciddiye alıp böylesine değer vermedi. Muhtarlık kurumu demokrasinin en önemli yapı taşlarındandır, olmazsa olmazlarındandır. Sayın Cumhurbaşkanımız için, 'Muhtar bile olamaz' diye manşet attılar. Öylemi oldu, zat-ı alileri bugün devletin bir numarası. Bütün dünyanın saygı duyduğu bir lider. Muhtar bile olamaz diye küçümsediler, şimdi biz muhtarları baş tacı ediyor. Hepimiz şahsına dua ediyoruz."diye konuştu.

Cumhur.aşkanı'nın Pendikli muhtarlarla yakından ilgilendiğini de söyleyen İsmail Yeşilyurt, " Sayın Cumhurbaşkanımız bizden bölgemizle ilgili rapor istedi. Yerel yönetimlerle ilgili görüşlerimizi alıyor. Bölgeyle ilgili her türlü gelişmeden kendisini haberdar etmemizi istiyor. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantıda Pendikli muhtarlarla yakından ilgilendi. Kendisine ,'Sayın Cumhurbaşkanım, Pendik'ten size selam getirdik' dedim. Hemen yanımıza geldi. Bİrlikte fotoğraf çektirdik, sohbet ettik. Kendisi de Pendiklilere selam söyledi." dedi.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113