• BIST 9530.47
  • Altın 2476.75
  • Dolar 32.4981
  • Euro 34.7841
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C

Yeni Kaymakam Ünsal, hızlı başladı!

Yeni Kaymakam Ünsal, hızlı başladı!
Pendik’te göreve başladığı günden bu yana mahalle ziyaretlerini sürdüren Kaymakamı İlhan Ünsal, Şeyhli ve Yayalar Mahallelerini ziyaret edip vatandaşla bir araya geldi.

Kaymakam Ünsal Tanışma ziyaretlerine devam ediyor
Yayalar ve Şeyhli Mahallerini ziyaret eden Kaymakam Ünsal, Yayalar Mahallesinde bir kıraathanede vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Kaymakam, her türlü durumda kendisine ulaşabileceklerini söyledi.
Yayalar Mahalle Muhtarı Oğuzhan Atasayın, kıraathanede toplanan kalabalığa ve ziyarete gelen heyete teşekkür ederek başladığı konuşmasında; "Mahallemiz bundan 700 yıl önce Aydos Kalesinin fethi sırasında köy olarak kurulmuş tarihi bir köydür. Pendik ilçe olmadan önce sınırları Aydos Dağı ile Pendik Sahili arasında uzanan büyükçe bir alana hükmetmekteydi. Eski yerleşim yeri olmamız nedeniyle insanlarımız birbirlerini iyi tanır. O eski dostlukları burada bulabilirsiniz."dedi. Muhtar, komşuluk ilişkilerinin üst düzeyde olduğunu bu yüzden mahallelerinde önemli bir sorun yaşanmadığını ifade etti.

Pendik Belediye Meclis Üyesi Ceyhun Özkan'da bir konuşma yaptı; "Sayın kaymakamım gördüğünüz gibi mahallemizin genç ve enerjik bir muhtarı var, aynı zamanda bizlerde genç bir meclis üyesi olarak sorunları kolayca çözebiliyoruz. Bu yüzden mahallemiz, Pendik’in en sakin ve olaysız mahalleleri arasında yerini almaktadır.! dedi.

 17 Ağustos 2017 Perşembe Saat 14.00’da Yayalar Mahallesini ziyaret eden Kaymakam İlhan Ünsal’a burada Yayalar Mahalle Muhtarı Oğuzhan Atasayın, Pendik Belediye Meclis Üyesi Ceyhun Özkan,  İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mansur Bayraktar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nihat Yalçın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Mustafa Kök,  AK Parti Yayalar Mahalle Başkanı Murat Ünlü ve bazı kurum müdürleri eşlik etti. Kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam, onların sorunlarını dinledi. Kaymakam Ünsal, buradan Şeyhli Mahallesine geçti.  Muhtar Şemsettin Dağcan ve toplanan vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam, bir sorunları olduğunda kendisine iletilmesini istedi.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0042-002.jpg

dsc_0069-003.jpg

tarihihi-eseser-0078.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113