• BIST 9079.97
  • Altın 2325.121
  • Dolar 32.4616
  • Euro 34.8575
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Yeni bölümde ortalık fena karışıyor!

Yeni bölümde ortalık fena karışıyor!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109. yeni bölüm her Salı akşamı olduğu gibi bu akşam da yine Atv ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

EDHO sürpriz transferi ve heyecan dolu 109. bölümü ile yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109. yeni bölümde neler olacak?
Yayınlandığı günden bu yana reyting sonuçlarının zirvesinden düşmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. yeni sezon 2. yeni bölüm bu akşam yine zirveye yerleşecek gibi görünüyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109. yeni bölüm bu akşam saat 20:00'da Atv'de yayınlanacak! Mustafa Üstündağ ve Hüseyin Avni Danyal'ın ardından usta oyuncu Tunca Aydoğan da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109. yeni bölümde neler olacak?
EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 109. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Mossad'ın radarına girdiniz!"

Hızır Çakırbeyli mallarının çalınmasının karşılığını anında vermiş, yüzleşmek istediği asıl düşmanlarını ortaya çıkarabilmek adına piyonunu öldürmüştür. Bu eylemiyle çok geçmeden amacına ulaşır ve Mossad'ın en etkin taşeronlarından biri olan Muzi ile karşı karşıya gelir. Hızır'ın bu hamlesini doğru bulmayan Ünal ve Davut, sokakların savaş alanına döneceğinden endişe duyarlar. Alparslan ile görüşen gizli istihbarat da Çakırbeylilerin Mossad'ın radarına girdiğini söyleyerek bu endişelerin yerinde olduğunu kanıtlar.
Nitekim uyarılarda bulunan herkes haklı çıkar. Muzi yüzünü gösterir göstermez, Çakırbeylilerin koruyucusu olan Alparslan'ı hedefe koyar. İzzet de Hızır'ın dostlarını, yeni ortaklıklar sunarak yanına çekmeye çalışmaktadır. İlk sapakta Tufan'ın dostlarını satacağını düşünen Tipi, olası düşmanlıkları bir an önce engelleme taraftarıdır. Her ne kadar bu fikrini dile getirse de Hızır onu ciddiye almaz. Diğer tarafta Muzi ile anlaşmak üzere masaya oturan Tufan'ın ise Tipi'nin bilmediği planları vardır.

Kaynak:takvim

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113