• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Yazıcı, "Anayasa değişikliği Türkiye’nin önünü açacak."

Yazıcı, "Anayasa değişikliği Türkiye’nin önünü açacak."
Tuzla AK Parti İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği basın toplantısında Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Tuzla AK Parti, referandum çalışmalarna hız verdi. Bu amaçla Seçim Koordinasyon merkezi oluşturan AK parti, SKM Başkanlığına Erdoğan Aydın'ı getirdi. Tuzla SKM Başkanı Erdoğan Aydın, daha önceki yıllarda da Tuzla’da AK Parti seçim koordinasyon merkezi işlerini yürüttüğünü ve bu konuda tecrübe sahibi olduğunu ifade etti. Referandumda iyi bir ekip oluşturduklarını, bu ekip ile birlikte Tuzla’da güçlü bir evet desteği alacaklarını vurguladı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yapılacak anayasa değişikliği ile gelecek Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkenin önünü açacağına kalben inandığını ifade ederek, Türkiye'nin yeni anayasayla tüm kesimleri kucaklayacak ve herkesin özgürce yaşama hakkını savunan demokratik bir sisteme kavuşacağını belirtti.

Başkan Yazıcı, tek adamlık, diktatörlük söylemlerinin suni bir gündem oluşturmaktan başka bir amaç taşımadığını, halkın ferasetine herkesin inanması ve güvenmesi gerektiğini söyledi. Belediye Başkanı,  "Bu millet her zaman doğru ve yerinde kararlar vererek, hep ülkenin önünü açan seçimlere imza atmıştır. Bu seçimde böyle olacaktır." dedi.

Şadi Yazıcı, Tuzla’da en az % 60 EVET  beklediklerini de ifade ederek, " 16 Nisan'a kadar durmaksızın çalışacağız. Vatandaşlarımıza referandumu ve anayasa değişikliğini doğru anlatmamız gerikiyor. Şimdilik evet oyları yüzde 60'larda. Ancak sahaya indikten sonra, halkımıza yeni anayasayı anlattıktan sonra evet oyları daha yukarılara çıkacaktır."diye konuştu.

noral-derya-003.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113