• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Yavuz Bingöl 'Sonuna kadar Erdoğancıyım, feriştahıyım!'

Yavuz Bingöl 'Sonuna kadar Erdoğancıyım, feriştahıyım!'
Önceki gün yaptığı özgürlük açıklaması ile çok konuşulan şarkıcı Yavuz Bingöl, Cengiz Semercioğlu'na içini döktü. Yavuz Bingöl, her soruya içtenlikle yanıt verdi. İşte Yavuz Bingöl'ün o röportajı.

Önceki gün yaptığı özgürlük açıklaması ile çok konuşulan şarkıcı Yavuz Bingöl, Cengiz Semercioğlu'na içini döktü. Yavuz Bingöl'ün röportajında en dikkat çekici sözleri 'Sonuna kadar Erdoğancıyım, feriştahıyım' sözleri oldu. Yavuz Bingöl, her soruya içtenlikle yanıt verdi. İşte Yavuz Bingöl'ün o röportajı.

vuz Bingöl’le arkadaşlığımız 25 yıla, daha onun ilk albümünü çıkarmadığı, bilardo oynayıp muhabbet ettiğimiz günlere dayanır… Bugün eski dostlarının pek çoğu Yavuz’a kızıyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı desteklediği, hükümete yakın durduğu için… Geçen ay çıkan albümü “İhsan” daha piyasada yokken röportaj için sözleşmiştik. Müzikten başladık ama röportajın çoğunda siyaset konuştuk.

Afrin türküsü” olarak bilinen “Milletin Duası”ndan başlayalım...
- Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP grubundaki talihsiz konuşmasının ardından, bu türkü ve klip iyi bir cevap oldu. O açıdan önemli buluyoruz. Biz usturuplu bir şekilde basına açıklamamızı da yapmıştık zaten...

Türküyü hangi sanatçıların söyleyeceğine kim karar verdi?
- O listeyi daha çok Cumhurbaşkanlığı yapıyor. Tabii danıştıkları isimler var. Hatay ziyaretine gelemeyenler oldu biliyorsun. “Bizim haberimiz olmadı” diyenler çıktı. Ben ağır taraf olan sanatçılar dışında herkesin davet edildiğini düşünüyorum. Özellikle resepsiyonlara. Gelen geliyor, gelmeyen gelmiyor..

Ama Hatay’a davet edilmeyen isimler gerçekten var...
- Evet. Hızlı gelişen bir süreç olduğu için öyle olmuş olabilir. Başka bir neden bulamıyorum.

“Milletin Duası”nı Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın’la birlikte yazdınız, Hatay’dan döndükten sonra mı kaleme aldınız?
- Bir de Ümit Yılmaz var, üçümüz yazdık. Biz Afrin’e gittiğimiz zaman o türkü vardı zaten. Sadece birkaç sözünden emin değildik. Sayın İbrahim Kalın birkaç sözünde daha oynadı, “Şurayı şöyle yapalım” dedi.
Kaynak. İnternet Haber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113