• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

'Yaşasın İslam'dan rahatsız oldular!

'Yaşasın İslam'dan rahatsız oldular!
Malum medya yalanda ve İslam düşmanlığında sınır tanımıyor. Azgınlıkta adeta şeytanla yarışan gafiller, iki yıl kadar önce çekilen bir videoyu sanki bugün çekilmiş gibi göstererek İslam'a ve Müslümanlara kin kustular.

Yalanları bununla da sınırlı kalmadı... Videodaki okulun İstanbul'daki bir özel okul olduğu iftirasını da atıp gündemi gereksiz tartışmalarla meşgul ederek 'asıl amaçları'na ulaşmak istediler.

BİR İSLAM ÜLKESİ OLAN TÜRKİYE'DE BU SÖZLER SUÇ MU?

Görüntülerde, öğretmenin ‘Selamünaleyküm’ sözünün ardından öğrenciler hep bir ağızdan, "Aleykümselam... Elimizde Kur’an, kalbimizde iman, Müslüman’ız Müslüman, yaşasın İslam’ sözlerini söylüyor. Bu güzel kelamların ardından bir öğrencinin ‘tekbir’ diye bağırması üzerine diğer öğrenciler bu defa ‘Allahu Ekber’ diyerek tekbir getiriyorlar.

Akit'in edindiği bilgiye göre; bu okul İstanbul'da değil... Aynı zamanda, özel okul da değil; bir İmam Hatip Ortaokulu... İmam Hatip öğrencilerinin 'Yaşasın İslam' demelerinde de ne gibi bir sakınca olabilir? 

Yine bir İmam Hatip okulu öğretmeninin öğrencilerine 'şuur' aşılamak ve 'heyecan' kazandırmak adına yaptığı uygulamadan İslam düşmanlarının rahatsız olmasından daha tabii bir şey olamaz...

CHP İSLAM DÜŞMANI MEDYANIN GAZINA GELDİ!

Öte yandan; CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş büyük bir skandala imza atarak öğrencilerin tekbir getirdiği görüntüleri Meclis’e taşıdı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın yanıtlaması istemiyle soru önergesi veren Yarkadaş, “Bu uygulama için siz mi talimat verdiniz? Okul müdürleri laiklik karşıtı eylemler için cesareti sizden mi alıyor?” diye sorarak laiklik tantanası yaptı.

Okulların AK Parti'nin gerici ve çağdışı uygulamalarının laboratuvarı haline geldiğini savunan Yarkadaş, “AKP iktidarı, sorunları çözemeyince dizginlerinden boşaldı ve din sömürüsünü zirveye taşıdı. Türkiye'ye AKP eliyle Malezya modeli dayatılıyor. Türkiye'nin geleceği olan çocukları tarikat ve cemaatlere yem etmeyeceğiz” dedi.

yeniakit

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113