• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Viaport Marina Tuzla'yı Deniz Turizminde Devler Ligine Çıkardı

Viaport Marina Tuzla'yı Deniz Turizminde Devler Ligine Çıkardı
​2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina ile ilgili Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, son 2 yılda Tuzla'ya önemli derecede katma değer sağlayarak

ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdiğini söyledi. 2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina ile ilgili Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, son 2 yılda Tuzla'ya önemli derecede katma değer sağlayarak, ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdiğini söyledi.

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport  Marina ile ilgili Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, son 2 yılda  Tuzla'ya önemli derecede katma değer sağlayarak, ilçeyi  İstanbul'un göz bebeği haline getirdiğini söyledi.

Denizcilik sektörünün deneyimlenmemiş projesi olarak lanse edilen, içerisinde alışveriş merkezi, tema park, konser alanı, akvaryumu, eğlence merkezi, fuar meydanı gibi etaplardan oluşan Viaport  Marina,  Tuzla'yı devler ligine çıkardı. Mega yatların da yanaşabildiği Viaport  Marina 750 yat kapasitesine sahip iki ayrı marinadan oluşuyor.

 "VİAPORT MARİNA İSTANBUL'UN MARKA YÜZÜ OLDU"

Projenin  İstanbul'un marka yüzlerinden biri haline geldiğini belirten Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, "Projemize geçtiğimiz yıl 15 milyon yerli-yabancı ziyaretçi ağırladık. Bu yıl ise bu rakam 25 milyon kişiye çıkacak" dedi.

"RÜZGARI TERSİNE ÇEVİRDİK"

Denizcilik sektörü adına kurdukları Via Fuarcılık ile düzenledikleri fuarlarla bugüne kadar sektörü  Tuzla'ya taşıdıklarını kaydeden Bayraktar, " Tuzla bugüne kadar denizciliğin, tersanelerin kalbiydi. Şimdi ise tekne sahiplerinin en çok ilgilendiği marinaların arasında Viaport  Marina bulunuyor. Rüzgarı tersine çevirdik ve özelleştirilmiş, halktan soyutlanmış marinaların yanı sıra, eğlence ve sosyal yaşamı da marinanın yanı başına yerleştirdik" diye konuştu.

Dünyadaki tüm örneklere bakıldığında, biz dünyada eşi olmayan bir projeye imza attıklarını belirten Bayraktar, insanların Viaport  Marina ile denizle barıştıklarını ve denizin ortasına kadar yürünebilen bir marina inşa ettiklerini aktardı.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113