• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Vefa yalnızca İstanbul'da bir semt adı değilmiş!

Vefa yalnızca İstanbul'da bir semt adı değilmiş!
Pendik Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü bu yıl ikincisini düzenlediği okula emeği geçen emekli, çalışan, eski -yeni personele okul bahçesinde bir yemekli program tertipledi.

Mesleki Eğitim’den ahde vefa örneği

Mesleki Eğitim Müdürü Selami Çiçek, öncülüğünde organize edilen ve kurum bünyesinde yöneticilik, öğretmenlik yapmış uzun yıllar emeği geçen ve halen çalışmakta olan, idarecisinden, hizmetlisine kadar eş ve çocuklarıyla birlikte kurum bahçesinde buluştular.

Kurum Müdürü Selami Çiçek, müdür yardımcıları; Osman Mamal, Ender Düzler, Hüseyin Alökmen, Oktay Gümüş, Şenay Bilir ve Fevzi Türkmen’in de hazır bulunduğu yemekli toplantıda uzun yıllar emeği geçenlere birer teşekkür belgesi takdim edildi.

Okul Müdürü Selami Çiçek, kurumda çalışırken hayatını kaybeden öğretmenlerden Burhan Özek anısına bir voleybol turnuvası tertiplediklerini ifade ederek, "Kurumumuz bu manada sürekli rahmetli hocamızı hayırla yad ediyor ve kendisini unutmuyoruz, unutturmayacağız. Bu vesileyle eşi ve çocuklarını da bu yemeğe davet ettik, kendilerine hoş geldiniz diyoruz.Yıl sonu etkinliği olarak düşündüğümüz ve gelenek haline getirdiğimiz bu tür toplantıları gelecek yıllarda daha da geniş katılımla gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Biz burada bir aile gibiyiz, bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Sizlerle birlikle birçok başarıya imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Bir ve beraber harekat ettiğimiz taktirde üstesinde gelemeyeceğimiz iş yoktur." dedi.

Mesleki Eğitim Merkezi Kurucu Müdiresi Yüceste Öz’ünde katıldığı toplantıda ilginç bir an yaşandı. Yüceste Öz’ün yıllar önce öğrencisi olan Esma Şekerlisoy, Yüceste Öz’ün kurum müdürlüğü döneminde hizmetli olarak göreve başladı. Şekerlisoy, bugün Mesleki Eğitim Merkezinde memur olarak görevini yürütüyor. İlginç olan ise; o günlerde öğrenciydi şimdi ise bir nine. Kucağında torunuyla birlikte eski müdürü Öz’ün karşısına çıkan Şekerlisoy, "Bak hocam torunum bile oldu." sözüyle hem Yüceste Öz'ü, hemde davetlileri güldürdü.

dsc_0069.jpg

dsc_0098.png

dsc_0117.jpg

dsc_0120.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113