• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Vatan Şaşmaz'ın ölümün ardından tam..

Vatan Şaşmaz'ın ölümün ardından tam..
Oyuncu Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos 2017'de Beşiktaş'taki bir otel odasında Filiz Aker tarafından vurularak öldürülmüştü.Otelin 10.katında bulunan 1130 numaralı odada kanlar içinde ölü bulunmuştu.

Acı haber başta sanat camiası olmak üzere tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Vatan Şaşmaz'ın ölümünün ardından bir yıl geçti.
ESKİ MANKEN FİLİZ AKER TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Kanlı gecenin üzerinden tam bir yıl geçti... Sabah Şekerleri adlı program ile hayatımıza giren oyuncu-sunucu Vatan Şaşmaz, geçen yıl bugün bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürüldü.
TÜM TÜRKİYE'Yİ YASA BOĞMUŞTU

Oyuncu Vatan Şaşmaz İstanbul Beşiktaş'ta bir otelin 10.katında bulunan 1130 numaralı odada kanlar içinde ölü bulunmuştu. Acı haber başta sanat camiası olmak üzere tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu.
KAN DONDURAN GELİŞMELER ORTAYA ÇIKMIŞTI

Vatan Şaşmaz'ın neden ve nasıl öldüğü uzun süre araştırılmış ve sonucunda kan donduran gelişmeler ortaya çıkmıştı.
FİLİZ AKER KENDİ KAFASINA ATEŞ EDEREK İNTİHAR ETMİŞTİ

43 yaşındaki oyuncu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'ta bir otelde yaklaşık 1 aydır kaldığı eski kız arkadaşı ve bir dönem mankenlik yaptığı öğrenilen Filiz Aker'in odasına çıktı. Odada ikilinin arasında çıkan tartışmadan sonra Aker, kaçmaya çalışan Şaşmaz'ı sırtından 3-4 el ateş ederek vurdu. Aker olayın ardından kendi kafasına ateş ederek intihar etmişti.
Silah sesine odaya koşan otel personeli arkadan kilitli olan kapıyı kırarak içeri girdi ve Vatan Şaşmaz'ı kapının 1 metre uzağında, Filiz Aker'i ise yatakta ölü buldu. Bu arada, otel odasının Filiz Aker'in adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi.
Filiz Aker'in olayda kullandığı silahın bulundurma ruhsatlı olduğu saptandı. Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker'in cenazeleri, Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak:Sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113