• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

Tuzla'nın Yıldızlarına Ödül Yağmuru

Tuzla'nın Yıldızlarına Ödül Yağmuru
Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Tuzla Belediyesi'nin katkılarıyla organize edilen “Tuzla'nın Yıldızlarına Ödül Yağmuru 4” görkemli bir törenle taçlandırıldı.

Tuzla İlçesinde Başarılı Öğrencilerin Ödüllendirildiği Ödül Töreni

Tuzla’nın gururu, aydınlık yüzlü gençler için Tuzla Kaymakamlığı himayesinde, Tuzla Belediyesinin Katkılarıyla,Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Tuzla'nın yıldızlarına altın yağmuru ödül törenini düzenlendi.

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet  Aireisoğlu törende yaptığı konuşmada, Tuzla'nın Yıldızlarına  Altın Yağmuru Ödül Töreni'nin 4. kez yaptıklarını aktararak, 2014 yılında toplam 25 öğrenciye, 2015  yılında 88 öğrenciye, 2016 yılında 95 öğrenciye, 2017 yılında ise, 122 öğrenciye  ödül takdim ettiklerini söyledi.  Alireisoğlu, "Bu, sportif, sanat, kültür, sosyal etkinlik, maneviyat, moral değerleri anlamında çocuğun sosyal yönünü güçlendiren projelerin, çalışmaların ödüllendirildiği bir tören. Çocuklarımızı  tebrik ediyorum ve onlara teşekkür ediyorum.Çocuğa başarılı olmanın kazandıracağı hissin davranışa dönüşmesi ve devamın sağlanmasını  istiyoruz. Başarılı öğrencilerimizi, altın öğrencilerimizi pırlanta cevherlerimizi bu anlamda ödüllendirdik.  Verdiğimiz ödülle istedik ki, yarınlara ümitle, cesaretle yürüyen öğrencilerimizin ayakları güçlensin, yüreği yapabileceğine dair inançla dolsun. Kendine inansın ve kendi başarı öyküsünü gerçekleştirme konusunda güçlü olsun. Biz inanıyoruz ki, size verilen bu ödüller gençler, hayatınızın başında başarı hikayenizi oluşturmanıza sebep olur. Dolayısıyla, bu anlamda yolunuzun açık, aydınlık olması bizim en büyük temennimiz" şeklinde konuştu.

Alireisoğlu desteklerinden dolayı Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'ya teşekkür etti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı' da törende yaptığı konuşmada, marifetin iltifata tabi olduğunu söyleyerek, bir başarı varsa, bunun mutlaka takdir edilmesi ve ödüllendirilmesi gerektiğine inandığını söyledi. Başkan Yazıcı, "Bizim amacımız geleceğe dair bir adım atmaksa, Milli Eğitim zaten gelecek nesilleri yetiştiriyor. Biz de yerel belediye olarak şunu düşünüyoruz: Şimdiden atılması gereken her adım Tuzla'nın geleceğinde olması gereken ve geleceğinde olacağına emin olduğumuz Tuzla'da yaşayan gençlerimizin başarı hikayeleri ne kadar artarsa, kendilerini ne kadar donanımlı yetiştirirse, biz Tuzla'nın geleceğini 15-20 yıl sonra oluşmuş olan nesille daha başarılı ve çok büyük, yüksek çıtalara çıkmış olan Tuzla'yı yönetenler, Tuzla'da bulunanlar, Tuzla'ya şekil verenler, Tuzla'da sanat,spor, kültür bakımından her konuda yetişmiş insanın oluşmuş olduğu bir toplum hayali ile bu işleri teşvikinde ve maddi ve manevi esirgenmemesinde bunu bir görev olarak yaptığımızı ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Başkan Yazıcı, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır'a, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu'na, Tuzla İlçe Milli Eğitim şube müdürlerine, okul müdürlerine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

 Tuzla Kaymakamı  Ali Rıza Çalışır'da konuşmasında, başarılarını kutladıkları ve başarılarını ileriye taşıyacakları gençlerle bir arada bulunmaktan, mutluluk duyduğunu ifade etti.

 Kaymakam Çalışır, "İşin özünde, aslında Cenab-ı Hakkın dünyayı imar etmek üzere gönderdiği, kendisine Halife sıfatını taktığı insanı yetiştirmeye çalışıyoruz.  Temel hedef, işte o ilahi kudretle gönderilen tanıma uygun insanı yetiştirmek. Dünyanın şu andaki halini gördüğümüzde de bunun ne büyük bir ihtiyaç olduğunu çok daha iyi idrak ediyoruz. Lokale indiğimizde, ailemize, ülkemize indiğimizde de hedef o tanımlarını yaptığımız bayrağına, vatanına, ülkesine bağlı, devletine bağlı altın gibi parlayan, insanlığı seven, değerlere hakim bir gençlik, başarılı bir gençliktir.Bütün evlatlarımız bizim yüreğimizin yıldızları, yüreğimizin altınları ve bizi geleceğe taşıyacak pırıl pırıl yavrulardır" şeklinde konuştu.

Kaymakam Çalışır, bu organizasyonda emeği geçen herkese ve katkısı olan sponsorlara ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'ya ve çalışma arkadaşlarına, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne,  idarecilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti. 

unnamed..jpg

unnamed-024.jpg

unnamed33-004.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113