• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Tuzla'nın yıldızlarına altın yağmuru

Tuzla'nın yıldızlarına altın yağmuru
Tuzlalı öğrencileri, her yıl olduğu gibi bu yılda yaklaşık 120 altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Tuzla'nın Yıldızlarına Altın Yağmuru Devam Ediyor

Tuzla’da geleneksel hale gelen ilçe milli eğitim müdürlüğünce organize edilen, uluslararası, ulusal, il ve ilçe düzeyinde yapılan kültür, sanat, spor, bilgi ve beceri yarışmalarında derece alan Tuzlalı öğrencileri, her yıl olduğu gibi bu yılda yaklaşık 120 altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

58570635_164029577935851_7480461912862359552_n.jpg

Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Tuzla'nın Yıldızlarına Altın Yağmuru-6" ödül töreni, Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Törene Tuzla Kaymakamı Ali Akça, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tüysüz, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

dsc_0007-027.jpg

Tuzla'nın Yıldızlarına Altın Yağmuru-6 ödül töreninde farklı eğitim kademelerindeki yaklaşık 120 öğrenci, başarı ve derecelerine göre tam, yarım ve çeyrek olmak üzere toplamda yaklaşık 120 adet altın ile ödüllendirildi. Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Misafirim Öğretmenim" projesi kapsamında en çok veli ziyareti gerçekleştiren okul müdürlerine de birer plaket taktim edildi.

dsc_0021-015.jpg

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eğitime çok önem verdiğini belirten Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Başta Sayın Kaymakamımıza gösterdiği bilgelik için ve bize uyguladığı teşvik için huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yine aynı şekilde bu tablonun ortaya çıkmasını 6 yıldır destekleyen, kaynak ve imkan sağlayan, kuvvetlendiren kıymetli belediye başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı'ya huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.

dsc_0026-012.jpg

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Eğitim Kenti Tuzla vizyonuyla çalıştıklarını belirterek, Marifet, iltifata tabidir. Eğer bir başarı varsa bunun mutlaka ödüllendirilmesi gerektiğine inanıyorum. Bunun gerçekleşmesi ise hem ilginin hem alakanın hem de geleceğe yönelik de başarı hikayelerinin artması ve başarı grafiğinin artmasını sağlayacaktır. Özcan ilçe milli eğitim müdürü Ahmet Alireisoğlu’nu ilk gün göreve başladığı heyecanla bugün burada görmek bizleri de eğitim kenti tuzla için heyecanlandırıyor ifadesinde bulundu.

Tuzla Kaymakamı Ali Akça, siz gençlerimizin başarı hikayeleri ne kadar artarsa, ne kadar başarılı olursa, ne kadar dar donanımlı yetiştirilirse biz geleceğinin de o kadar güzel olacağına inanıyoruz. Tuzla'mızın ve ülkemizin geleceği için emek sarf eden herkese hem ülkem ve hem de ilçem adına teşekkür ediyorum" dedi. Akça, geleceğin mimarları, yöneticileri, ülkeye emanet edeceğimiz gençler, sizler her zaman olumlu yönde hem kendinizin hem de toplumumuzun vicdanını dinleyin ve ona göre karar verin vicdan sahibi insanlar kolay kolay hata yapmaz ve başarı şansıda yüksek oluru ifadesinde bulundu.

Haber:Yaşar Şimşek

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113