• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

Tuzla’da Yay Germek İçin Toplandılar

Tuzla’da Yay Germek İçin Toplandılar
Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Okçular Vakfı ile Okçuluk Sporu’nun yaygınlaştırılması faaliyetlerine hız vermek amacıyla ilk toplantısını Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirdi.

Tuzla'nın gözde eğitim kurumlarından Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi’nde heyecan vardı. Okul müdürü Mustafa Hançer'in evsahipliğinde okçuluk eğitimi gerçekleştirildi.

Tuzla’da Yay Germek İçin Toplandılar

Okçuluk sporunun kültürümüzdeki yeri ve öneminden bahsederek toplantıya başlayan Tuzla Milli Eğitim Müdürü  Ahmet ALİREİSOĞLU “Daha önce Tuzla Milli Eğitim olarak 2016 -2017 Haziran ayı Öğretmen Mesleki Ve Kişisel Gelişim Seminerleri kapsamında, 4’er gün toplamda 94 öğretmenimize Okçular Vakfı vasıtasıyla Okçuluk Eğitimi verdik. Ayrıca bu yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Okçular Vakfı ile düzenlemiş olduğu Okçuluk Eğitimine 41 öğretmenimiz katılarak Sn. Bakanımız İsmet YILMAZ’ın elinden sertifikalarını almışlardır. Okullarında Okçuluk eğitimi planlayan okul müdürleri ile önümüzdeki dönemde Okçuluk Sporu’na dahil olması öngördüğümüz 600 civarı öğrenciyle sene sonunda güçlü bir turnuva yapmak istiyoruz. İlçemizde Okçuluk Sporu’nu daha yaygın, gençlerin tercih edebilecekleri ve pozitif enerjilerini değerlendirebilecekleri bir alan haline getirmek istiyoruz. Eğitim yöneticilerimizin bu alandaki heyecanı, kararlılığı; ayrıca gençlerimizin çok istekli olması bizi böyle bir organizasyon yapmaya yönlendirdi. Önümüzdeki dönemde çok daha güçlü bir şekilde İlçemizde Okçuluk Sporu’nu yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Bu çalışmalarda bizlere destek olan Tuzla Belediye Başkanı Sn. Dr. Şadi YAZICI’ya ve Sayın Kaymakamımız Ali Rıza ÇALIŞIR’a teşekkür ederim” dedi.

Toplantı sonrasında Tuzla Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi’nin spor salonunda,  eğitim yöneticileri yay gererek ok attılar.

1-006.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113