• BIST 9079.97
  • Altın 2306
  • Dolar 32.3263
  • Euro 35.1055
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Tuzla'da yapıldı sesi bütün Türkiye'den geldi!

Tuzla'da yapıldı sesi bütün Türkiye'den geldi!
Tuzla Belediyesi, Aydıntepe Mahallesi’nde 5 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. Vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Türkiye’ye ismini duyuran hizmetleri ortaya koyduk” dedi.

Tuzla Belediyesi, 5 Haziran 2018 Salı günü sokak iftarını Aydıntepe Mahallesi Yeşildere Caddesi’nde kurdu. Mahalle sakinleri, 5 bin kişilik sokak iftarında Ramazan’ın bereketini birlikte paylaştı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftardan önce caddeyi baştan sona gezerek vatandaşlarla görüştü. İftar davetine katılan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Yazıcı, “Rabbim nice Ramazanlar’a sevdiklerimizle beraber ulaşmayı nasip eder inşallah. Allah bu mübarek Ramazan ayından hakkıyla faydalanmayı nasip etsin. Bu mübarek ayda yapış olduğumuz ibadetleri ve tutmuş olduğumuz oruçları yüce katında en makbul şekilde kabul eder inşallah” dedi.

Türkiye’ye İsmini Duyuran Hizmetleri Ortaya Koyduk
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftarda yaptığı konuşmada yerel yönetim vizyonunu ortaya koyan açıklamalarda bulundu. Başkan Yazıcı, “9 yıldır size hizmet etme onur ve gururunu yaşıyoruz. 10. yıla giriyoruz. Tuzla İstanbul’un en ucunda bazen unutulan bir ilçeydi ama artık unutulmayan ve arzu edilen, gitmek için neden olunan bir ilçe olmak için çaba sarf ettik. Tuzla kendi kendine yeten bir ilçe olsun istedik. Tuzla’da göreve başladığımız günden itibaren Tuzla’nın daha aranan, istenilen bir ilçe olması için gayret sarf ettik. Tuzla’da sayamayacağımız kadar hizmet yaptık. Türkiye’ye ismini duyuran hizmetleri ortaya koyduk. Bunları başardık. Şu anda Tuzlamız İstanbul’un en ucunda ama aranan, yerleşmek için herkesin arzu ettiği bir ilçe oldu” şeklinde konuştu.  
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, en değerli hizmetlerinin ise toplumun birlik ve beraberliğini sağlayan Gönül Elleri Çarşısı, Hemşehri Dernekleri Platformu ve Kent Konseyi olduğunu vurguladı. Başkan Yazıcı, “Ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu önemli günlerden geçiyoruz. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi arttırsın ve bozmaya çalışanlara da asla fırsat vermesin. Her zaman olduğu gibi tarihi bütün bu gerçekleri bilerek geleceğimizi birlikte tayin edelim. Çocuklarımıza ve torunlarımıza en güzel, en ideal Tuzla’yı da İstanbul’u da ülkeyi de birlik ve beraberlik içerisinde dizayn edelim” mesajını verdi.
Tuzla Belediyesi’nin düzenlediği Aydıntepe Mahallesi sokak iftarı çocuklara yönelik orta oyunu ve gösteri ile sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113