• BIST 9645.02
  • Altın 2410.846
  • Dolar 32.5611
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Tuzla'da TÜBİTAK Fuarı asker selamıyla açıldı

Tuzla'da TÜBİTAK Fuarı asker selamıyla açıldı
Tuzla ilçesinde eğitim-öğretime devam eden Yıldız Ali Hasoğlu Orta Okulu'nda TÜBİTAK bilim fuarı yapıldı.

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI

Okul Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmeni Esra GÜNDÜZ'ün proje yürütücüsü olduğu bu yıl 3. sü gerçekleştirilen Tübitak 4006 proje sergisi okul bahçesinde yoğun katılımla gerçekleşti.

dsc_0039-011.jpg

Bilim fuarı şenliğine Tuzla Kaymakamı Ali AKÇA,  eşleri Ferahil AKÇA, Tuzla Belediye Başkanı Şadi YAZICI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALİREİSOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Birkan ONAT, İmam Hatip Okulları Platformu Başkanı Mustafa SELVİ, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin CANGIR, Farabi İlkokulu Müdürü Gökay YILMAZ , Süleyman Demirel Lisesi Müdürü Erdem VURAL, Rotary Vakfı Özel Öğretim Okulu Müdürü M. Esat DEMİR, Hacıoğulları İlkokulu Müdürü Rasim DİKİCİ, Mimar Sinan İlkokulu Müdürü Mustafa KÖSE, Atatürk İlkokulu Müdürü Aziz SAYAN, İbni Sina Ortaokulu Müdürü Cihan IŞIK, İbni Sina Ortaokulu Müdür Yardımcısı Erhan CAN, İbni Sina Ortaokulu Müdür Yardımcısı Fehmi ÇIRAKOĞLU, Tuzla  İmam Hatip Lisesi Müdürü Samet ŞEN, Evliya Çelebi Kız İHL Müdürü Erdoğan DEMİRYÜREK katıldılar. Proje stantlarını tek tek gezip öğrenci ve öğretmenleri  tebrik ettiler.

dsc_0059-009.jpg

Kaymakam, belediye başkanı ve milli eğitim müdürü davetlilere kısa bir selamlama konuşması yaptılar. Bilim fuarının yürütücülüğünü gerçekleştiren Yıldız Ali Hasoğlu Ortaokulu Okul Müdürü Beşir Toruk, "Yıldız Ali Hasoğlu Ortaokulu Okul TÜBİTAK 4006 bilim fuarlarını gerçekleştiriyoruz. Bu yılda bugünün küçük kalpleri, yarının büyük umutları, geleceğin bilim kahramanlarıyla bir birinden değerli projelere imza attık. Önümüzdeki yıllarda da öğrencilerimizle bilimsel çalışmalarımızı ara vermeden devam ettireceğiz. Üreten ve sorgulayan bir nesil için, öğrencilerimizin bilimle iç içe olması noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

dsc_0054-008.jpg

Toruk, son olarak bilim fuarına destek olan kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Stant gezilerini bitirdikten sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALİREİSOĞLU öğretmenler odasını ziyaret ederek öğretmenlerle sohbet etti ve tebrik etti.

Haber:Yaşar Şimşek

dsc_0022-020.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113