• BIST 9125.16
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Tuzla'da 200 kişilik CHP'li grup Şadi Yazıcı'yı destekleyecek

Tuzla'da 200 kişilik CHP'li grup Şadi Yazıcı'yı destekleyecek
Tuzla’da 31 Mart Yerel Seçimlere kısa bir süre kala Şifa Mahallesinde Aile Derneğine Üye 200 Kişilik Chp’li Grup Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı’yı destekleme kararı aldı.

16 Şubat 2019 Tarihinde Chp Tuzla İlçe Binasına Giderek İlçe Başkanını İstifaya Davet Eden Bahattin Özgül ve Akrabalarından Oluşan 200 Kişilik Grup, "Adını bile ağzımıza almak istemiyorum ama Verdiği hiçbir sözü tutmayan yerine getirmeyen Hasan Uzunyayla’yı kınıyoruz ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP'ye ve adayına destek vermeyeceğiz."

yizici-kisi-8x512.jpg

Kars Akyaka Cücühlü Aile Dernek Merkezinde Yapılan Toplantının Açılış Konuşmasını Yapan Dernek Başkanı Seyfettin Yolcu Davetimize İcabet Eden Bizleri Onurlandıran Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı’ya Katılımlarından Teşekkür Etti. Yazıcı'nın konuşmasından önce dernek üyeleri Başkan Yazıcı İçin özel olarak hazırlatılan slayt gösterisi izlettirildi.

Derneğin Onursal Başkanı Bahattin Özgül; Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı’nın ayrım yapmayan siyaseti daha samimi, daha yakın ve İçten. Güven veren bir kişiliği var ve verdği sözü unutmuyor.31 Mart seçimlerinde desteğimiz Şadi Yazıcı’ya dır."Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı Yapılan Konuşmalardan Duyduğu Memnuniyeti İfade etti. Yazıcı, " Biz Tuzla’da Yıllardır Ayrım Yapmadık. Birlik Beraberlik İçerisinde Olmaya Özen Gösterdik. Sivil Toplum Kuruluşlarımızla İç İçe Güzel İşlere İmza Attık. Yaptığımız İşleri Anlatmayacağım Projelerimi Oluşturduğumuz Kitapçıklarla ve Tuzla Kartla  Birlikte Sizlere Ulaştırdık ve uluaştırmaya devam ediyoruz. Bizler Sizin Güveninizi Boşa Çıkarmayacağız Beraber Çalışıp Beraber Başaracağız." İfadelerini Kullandı.

Başkan Yazıcı Dernek Üyelerinin Sorduğu Soruları da Cevaplarken Çay İkramını Geri Çevirmedi. Derneğin Onursal Başkanı Bahattin Özgül Çay İkramından Sonra Tekrar Söz Alarak Sizi Çayla Göndermeyeceğiz Ben ve Büyük Ailem olarak sizin yanındayız arkanızdayız desteğimizde reyimiz oyumuz sizindir." Dedi.

Kaynak:Selam Tuzla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113