• BIST 9696.99
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

Tuzla Murat Demir'i bağrına bastı

Tuzla Murat Demir'i bağrına bastı
Kastamonu'dan milletvekili seçilen Tuzlalı İşadamı Murat Demir, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk'u ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Tuzlalı işadamı ve Tuzlaspor yöneticisi Murat Demir, memleketi Kastamonu'dan AK Parti milletvekili oldu. Milletvekili aday listesinden üçüncü sıradan aday gösterilen Murat Demir, AK Parti Kastamonu'dan yüzde 59.9 oy alarak 3-0 yapınca milletvekili seçildi. 7 haziran seçimlerinde Kastamonu'dan AK Parti 2 ve MHP 1 milletvekili çıkarmıştı.

Kastamonu'da yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Murat Demir, " Rabbim, bu vatan için, ümmet için hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Teşkilatımızla birlikte Kastamonu'yu ilçe ilçe, köy köy ve mahalle mahalle gezdik. Girmediğimiz ev, sıkmadığımız el kalmadı. Vatandaşlarımızdan büyük bir teveccüh görüyorduk. Çok şükür, bu teveccüh sandığa yansıdı ve hedeflediğimiz gibi 3-0 yaptık."diye konuştu.

Teşekkür ziaretlerinden sonra Tuzla'ya gelen milletvekili Murat Demir, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı ve Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk'u ziyaret etti. Tuzlaspor Kulübü Murat Demir onurana bir akşam yemeği verdi. Yemeğe Tuzlaspor teknik heyeti ve futbolcuları da katıldı.

Burada bir konuşma yapan Dr.Şadi Yazıcı, " Murat Bey, beyefendi bir kişiliğe sahiptir. Aynı zamanda çalışkan bir isimdir. TBMM'de faydalı işler yapacaktır. Kendisini milletvekili olarak görmek bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Allah yar ve yardımcısı olsun"dedi.

Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk'ta konuşmasında, " Murat Demir ile Tuzlaspor'da birlikte çalıştık. Tuzlamıza ve Tuzlaspor'da büyük emeği vardır. Siyasi yaşamında kendisine başarılar diliyoruz."dedi.

HABER VE FOTOĞRAFLAR: LEVENT AYHAN

SELAM TUZLA GAZETESİ










  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113