• BIST 9550.19
  • Altın 2486.533
  • Dolar 32.5059
  • Euro 34.8109
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi güçlü kadrosuyla yeni ders yılına hazır

Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi güçlü kadrosuyla yeni ders yılına hazır
Tıpkı dünyada olduğu gibi ülkemiz de beklenmedik bir salgınla karşı karşıya kaldı. Hayatın diğer alanlarında olduğu gibi eğitim de bu salgından etkilendi, dönüşmeye başladı.

Fen ve Sosyal Bilimler programı uygulayan Tuzla Mahir İz AIHL, bu dönüşmeyi başarıyla uygulayan okullardan. Eğitim ve öğretim faaliyetlerine online mecrada hız kesmeden devam etti. Eğitim ve öğretim yılının bitmesinden hemen sonra ise "Online YKS Hazırlık Kampı" düzenledi.

Okul, öğrenci, mezun ve velisiyle güçlü bir iletişime sahip olan Tuzla Mahir İz ailesi müdürü  Mustafa ARSLAN: "Öncelikle çalışma arkadaşlarımı, öğrenci ve velilerimizi selamlıyorum. Kendilerine bu zorlu süreçte esenlikler diliyorum. Malumunuz liselere tercih dönemi başlamak üzere. Veli ve çocuklarımız hararetli bir şekilde ve haklı olarak kendilerini bir üst eğitim kuruma, hayata sağlıklı ve donanımlı bir şekilde hazırlayacak bir lise arayışı içerisindeler. Onlara da kolaylıklar diliyorum.

Ahlakta ve Bilgide Öncü Nesiller yetiştirme sloganı ile çıktığımız yolda sürekli gelişim anlayışını benimseyerek, daha yetkin bir şekilde ve daha güçlü bir kadroyla ilerliyoruz. Tuzla’da merkezi konumda, Marmaray’a yürüme mesafesinde, öğrencilerimizin uzun saatler boyunca rahat edebilecekleri, güvenle vakit geçirebilecekleri huzurlu bir okuluz. Temiz, ferah ve modern dersliklere, laboratuvar, konferans salonu, spor alanlarına ve pansiyona sahibiz. Ayrıca imkânlarından faydalandığımız Kafkale Spor Tesisine çok yakınız.

Tuzla ‘nın sınavlı proje okullarından biri olarak seçilmiş alanında uzman öğretmen kadrosuyla fen liseleri, anadolu liseleri ile aynı seviyede akademik eğitim ve müfredatı uyguluyoruz. Başarıya inanıyor ve her yıl taban puanımızı daha da yukarılara çekiyoruz. Üniversitelerin bütün alanlarına yönelik öğrenci yetiştiren bir okuluz. Dolayısıyla öğrencilerimiz Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri gibi hukuk, mühendislik, tıp ve benzeri fakülteleri kazanma şansına sahiptir.

Eğitimde iz bırakan bir okul olarak; eğitimin bir bütün olduğunu ve başarının da bu anlayışa  sahip olmakla geldiğini ifade eden ARSLAN şöyle devam etti: "Kendi kimliklerini keşfe çıktıkları lise döneminde öğrencilerimizin üniversite ve bölüm tercihlerini sağlıklı bir şekilde yapmalarına yönelik ilgi, mizaç ve kariyer testleri uyguluyor, kendilerini gerçekleştirmelerine yardımcı oluyoruz. YKS’ye yönelik hazırlık kursları ve kamplar düzenliyoruz. Yeterli derecede deneme sınavı uygulaması yapıyoruz. Sadece akademik olarak değil aynı zamanda öğrencilerimizin çok yönlü gelişimlerine yönelik imkânlar sunuyoruz. Erasmus+Okullararası Değişim Ortaklıkları proje başvuruları, e-twinning projeleri, geziler, seminerler, turnuvalar düzenliyor gençlerimizin sanatsal, sosyal ve sportif alanlarda yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı oluyoruz. Sosyal yardım projeleri yapıyoruz."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113