• BIST 9524.59
  • Altın 2489.265
  • Dolar 32.495
  • Euro 34.7589
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C

Tuzla Halk Eğitimde aşure bereketi

Tuzla Halk Eğitimde aşure bereketi
Tuzla Halk Eğitimi Merkezi, 11 Kasım Çarşamba Günü gerçekleştirdiği Aşure Günü?nde birlik beraberlik mesajı verdi. Gün boyu sürdürülen dağıtımlarda yaklaşık bin kişiye aşure ikram edildi.

BEREKETİ PAYLAŞTILAR

Aşure ikramı Tuzla’nın bürokrasi, siyaset ve eğitimcilerini bir araya gtirdi. Tuzla Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Çabuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu,Tuzla İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hüdaverdi Kul, Tuzla Mal Müdürü Selami ERHAN, Tuzla İlçe Tarım Müdürü Serkan VARLI, Tuzla Belediyesi Müdürleri İlhan ÇÖPÖĞLU, Hüseyin Kömekçi, Muammer ÖZDEMİR, Hüseyin KOCA, İsmail TOKAY, Tuzla Encümen Üyesi Köksal Yüzbaşıoğulları, Ensar vakfı Tuzla şube başkanı Mustafa SELVİTOPİ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Birkan ONAT ve Aydın BORA, Darıca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Gültekin Okul Müdürleri Adnan Sarıyıldız, AlptekinTopal, Avni ASIL, Beşir Toruk, Cemil Yazıcı, Gökay Yilmaz, Efrail TAŞDEMİR, Mehmed Esad Demirci, Mehmet TUNCEL, Mustafa BEKTAŞ, Mustafa Hançer, Mustafa Toprakcı, Pınar Ertan Akyayla, Zeki Karataş, Şentürk EŞİÇOK, Cevdet BUDAK, Ramazan ERCAN, Hüseyin Güdücü okul müdür yardımcıları Musa Kurt, Seray Akcan Iç, Fahri ULUOCAK, Mehmet ALİ SANDIKÇI ,Razi ÇALMAN, Erhan CAN, Tansu KAS, Çetin ÇALIŞAL ,Fikret ÖZENÇ, İsmail ÇALIŞKAN, Zafer Sönmez, Erdem Vural, Fatih ÇARDAK ilçe esnaflarından Cemalettin Meral, Tuzla Halk Eğitimi Merkezi idarecileri, öğretmen, kursiyerler, çalışanlar ve çok sayıda vatandaş      katıldı.

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin ÇANGIR, Muharrem ayı nedeni ile gerçekleştirilen aşure etkinliğine  katılan bürokrat ve vatandaşlara teşekkür etti. Çangır, "Aşure Anadolu coğrafyasında var olan bir tadımız. Aşure, tek tek ayrı lezzetlerin bir araya gelmesiyle oluşan güzel bir lezzet. Amacımız hem vatandaşlarımızla bu müstesna günü ve ayı birlikte idrak etmek, hem de halkımızın yıllardır sürdürdüğü bir geleneği yaşatmak." dedi. Halk Eğitim Müdürü ÇANGIR, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun özel günlerde daha da pekişerek sağlam temellere oturması gerektiğini ifade etti. Aşurenin asırlardır bu topraklarda yaşayan insanlara hep bereket ve dostluğu bir arada simgelediğini sözlerine ekledi.Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin ÇANGIR, "Davetimize katılarak bizlere güç veren misafirlerimize, aşuremizi hazırlayan öğretmenlerimize ve  bizlere destek olan tüm kursiyerlerimize teşekkür ederim."





  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113