• BIST 9530.47
  • Altın 2476.557
  • Dolar 32.4225
  • Euro 34.7083
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Tuzla Eski Kaymakamı Heybet açığa alındı

Tuzla Eski Kaymakamı Heybet açığa alındı
İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Tuzla eski Kaymakamı , Tekirdağ Vali Yardımcısı Mümin Heybet sosyal paylaşım sitesinden önemli açıklamalarda bulundu.

Bir dönem Şarköy Kaymakamlığı görevini yürüten Tekirdağ Vali Yardımcısı Mümin Heybet İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındı. Şarköy'deki görevinden sonra Tuzla'ya kaymakam olan Heybet daha sonra ise Tekirdağ'a atanmıştı. Açığa alınan Heybet hakkında ise soruşturma başlatıldığı öne sürüldü.

 

İŞTE O AÇIKLAMA:

Değerli Takipçilerim ve Dostlarıma zorunlu bir ifade-İ meramımdır:
1-Öncelikle 15 Temmuz 2016 gecesinde dehşetle izlediğimiz, tarihimize kara bir leke olarak geçen ve Cumhuriyet Türkiyesi'nin en kanlı gecesinde yaşananları lanetliyorum.
2-Daha önceki darbe ve darbe girişimlerinden daha korkunç ve canice yürütülen bu kalkışmada yer alan, destek veren, TBMM ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi başta olmak üzere bu milletin kurumlarına ve iradesine kasteden herkesi telin ediyor ve ilk saatten itibaren bu kalkışmaya hakettiği cevabı veren iradenin tüm taraflarını gönülden alkışlıyor ve destekliyorum.(aslında bu ifadeye gerek yok. Her vatandaşın görevi bu)
3-18 Temmuz 2016 günü izin dönüşü başladığım görevimin ilk saatlerinde tebliğ edilen yazı ile yürütülecek bir soruşturma ile ilgili bir tedbir olarak görevden uzaklaştırıldım.
4-27. yılında bulunduğum ve milletimize hizmet etme fırsatı verdiği için mensup olmakla onur duyduğum mesleğimden bir süre uzak kalacağım.
5-Bu vesileyle dostlarımı hayal kırıklığına uğratacak her hangi bir örgüt, yapı ve oluşumla ilişkimin olmadığını hala işleyeceğine inandığım Türk Mahkemeleri'nin tescil edeceğine güvenim tamdır.
6-Millet ve Devletin birlikteliğiyle bu günlerin üstesinden gelinecektir.
7-Bu süreçte yaşadığım mağduriyetlerin vatanın birlik ve bütünlüğünün söz konusu olduğu yerde önemi yoktur.
Allah devlete ve millete zeval vermesin.
Vatan sağolsun...

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113