• BIST 9079.97
  • Altın 2308.788
  • Dolar 32.311
  • Euro 35.0346
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Tuzla AK Parti'den muhteşem kongre! Yönetimde kimler var?

Tuzla AK Parti'den muhteşem kongre! Yönetimde kimler var?
AK Parti Tuzla İlçe Kongresi Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşti.

AK Parti Tuzla İlçe kongresi coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Te adayın katıldığı kongrede yeni ilçe buşkanı Suat Durak oldu.

30722896_10214186327525948_4886425966726873088_n.jpg

Başbakan Binali Yıldırım, konuşmasında önemli mesajlar verdi.

Başbakan Yıldırım, kendisinin de Tuzla'da oturduğunu belirterek, yaşadığı ilçede kongreye katılmaktan dolayı heyecan duyduğunu dile getirdi.

Kongreyi yaparken 2002 yılı sonlarını hatırladığını belirten Yıldırım, o günlerde Tuzla'nın bütün mahallelerini, evlerini, esnafını ziyaret ettiklerini ve AK Parti'yi anlattıklarını aktardı. Bu ziyaretlerde sloganlarının "Tek başına iş başına" olduğunu hatırlatan Yıldırım, vatandaşlara, "Yakın ışıkları Türkiye aydınlansın, yakın ışıkları Tuzla aydınlansın." dediklerini ifade etti.

O gün yanan ışığın daha da güçlenerek 16 yılda bugünlere geldiğini belirten Yıldırım, bundan sonraki hedeflerinin 2023 olduğuna işaret etti. Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmış, kalkınmış bir Türkiye'yi hedeflediklerinin altını çizen Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu dava sizler sayesinde bugünlere geldi. Türkiye, sizlerin desteği, sizlerin gayretiyle bugünlere ulaştı. Bu teşkilat, Türkiye'yi 81 milyon vatan evladının sorunlarını çözmeye ahdetmiş, karar vermiş, yemin etmiş bir teşkilattır. Teşkilatlarımızdan aldığımız güçle ilhamla Türkiye'nin geleceğini imar ettik, inşa ettik, bugünlere geldik. 100 yıllık ihmali telafi etmenin haklı gururuyla buradayız. 21. yüzyılın dünya çapındaki en büyük eserlerini AK Parti iktidarında ülkemize kazandırdık. Bütün bunlara sizlerle birlikteliğimiz sayesinde ulaştık. Mevlam bu yol arkadaşlığımızı, beraberliğimizi daim eylesin." dedi.

30710223_10214186336526173_1446053301731721216_n.jpg

Yeni ilçe başkanı Suat Durak'ta kongre sonrasında yaptığı teşekkür konuşmasında şu görüşlere yer verdi;

Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz Tuzla AK Parti 6. Olağan Kongresi'ni büyük bir coşkuyla icra ettik.

Halka ve hakka hizmet için tarafımıza yeni bir görevin tevdi edildiği kongremizde bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcıları Sayın Erol Kaya'ya, Sayın Mustafa Ataş'a, Sayın Hayati Yazıcı'ya, Sayın Ravza Kavakcı'ya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Betül Sayan Kaya'ya, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak’a, istanbul Milletvekili Sayın Mihrimah Belma Satır’a, İstanbul Milletvekili Sayın İsmet Uçma’ya, İstanbul Milletvekili Sayın Ahmet Berat Çonkar’a, Kastamonu Milletvekili Sayın Murat Demir’e, AK Parti Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mehmet Muş’a, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Erzincan Milletvekili Sayın Serkan Bayram’a, AK Parti İstanbul İl Başkanımız Sayın Bayram Şenocak ve Yönetim Kurulu’na, Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Sayın Şadi Yazıcı’ya, Tuzla İlçe eski Başkanımız Sayın Sebahattin Demirci ve Yönetim Kurulu’na, Tuzla İlçe eski Başkanımız Sayın Mustafa Ataş’a, belediye başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize, Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayın Derya Bacacı ve yönetimine, Tuzla İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sayın Hakan Yıldızcı ve yönetimi ile birlikte partimizin tüm kıymetli üyelerine şükranlarımı arz ediyorum.

Katılımları ve desteklerinden dolayı Bayburt Vakfı Başkanı Sayın İsrafil Kahraman’a, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Sayın Faruk Kılıçarslan’a, Marmara Bölgesi Bayburt Dernek Başkanı Sayın Ali Kemal Birgül’e, Ümraniye Bayburtlular Derneği Başkanı Sayın Sadettin Sağlam'a, Bayburt Oruçbeyli Dernek Başkanı Sayın Tahir Durak'a, kongremize icabet eden MHP Tuzla İlçe Başkanı Sayın Volkan Beşiroğlu’na, Demokrat Parti Tuzla İlçe Başkanı Sayın Yaşar Taşkıran’a ve tüm STK temsilcilerine ayrıca teşekkür ediyorum.

Kongremizin düzen ve intizam içerisinde geçmesini sağlayan emniyet görevlilerine, bizleri bu coşkulu güne hazırlayan teşkilatımızın kadın ve gençlik kolları başta olmak üzere beraber çalışmaktan onur duyacağımız halef selef tüm dava arkadaşlarıma, teveccühüyle bizleri onurlandıran halkımıza ve basın mensuplarına ayrı ayrı saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

Millete hizmet yolunda bizlere ilham kaynağı olan Liderimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, ülkemizi 2019'a götürecek siyasi kadroların yeniden belirlendiği bu tarihi süreçte, bugünden sonra bize düşen, partimizi daha ileriye, Tuzla’mızı daha iyi geleceğe taşımaktır.
Rabbim bu kutlu yolda hepimizi muvaffak eylesin."

TUZLA 6. OLAĞAN KONGRESİ'NDE BAŞKAN SUAT DURAK'IN YENİ YÖNETİM LİSTESİ

Yönetim  (Asil)

Arif Çınar, Aydın Atlı Betül Baykal Dinç, Didem Yılmaz, Fethiye Küçük, Hilal Kalafat, Hüsniye Dilek Erdoğan, İlham Ekşi, İsmail Çetin, Kemal Nadir Dönmez, Kenan Yazıcı, Muhammed Çağrı Ağdaş, Muharrem Canlı, Murat Küfüdür, Mustafa Çağdaş, Necati Tosun, Nimet Mangan, Osman Aydın, Özlem Kut, Recep Bircan Durmuş, Sinan Erol, Talha Tayfur, Tevfik Şahin, Vedat Erkan

Yönetim (Yedek)

Erol Arik, Hüseyin Usta, Taner Öztürk, Ramazan Demir, İbrahim Işık, Ömer Faruk Sevim, Yakup Taşova, Aşkın Korkut, Hüseyin Elden, Melek Sofu, Eda Yılmaz Demirtaş, İlyas Kaya, İsmail Onur Ateşmen  

İl delegesi (Asil)

Sebahattin Demirci, Suat Durak, Şadi Yazıcı, Derya Bacacı, Hakan Yıldızcı, Mehmet Domaç, Mustafa Ataş, Yasemin Baş, Fatih Karaman, Saim Bakkaloğlu, Sinan Çelikol

İl Delegesi (Yedek)

Talha Tayfur, İsmail Çetin, Murat Ergenç, Hasan Karadaş, Abdullah Bayram, Kasım Durmaz

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113