• BIST 9450.21
  • Altın 2497.486
  • Dolar 32.5868
  • Euro 34.8227
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Tuzla Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmete girdi

Tuzla Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmete girdi
Kartal Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezine Bağlı Tuzla Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmet Sunmaya Başladı

Sağlık Bakanlığının hedef ve stratejileri doğrultusunda İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin sağlık yatırımlarının ivmesi her geçen gün yeni hizmetler ile hız kazanmaktadır. Bu kapsamda İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine bağlı Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 08.08.2017 tarihi itibari ile hizmete açılmıştır.

Şifa mahallesi Hanzade Sokak Şehit Uzman Çavuş Ertan Bayraktar Parkı yanı No:1 Tuzla adresinde hizmet verecek olan Kartal Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezine bağlı Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde modern teknolojinin tüm imkanları kullanılarak yapılacak olan tanı ve tedavi işlemleri ile, bölgede mevcut olan ağız ve diş sağlığı branşındaki ivmenin arttırılması hedeflenmektedir.

7 ünit ile hizmet sunumuna başlanan Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği  20 ünit kapasitesine sahip olduğu için ileriye dönük daha geniş hizmet sunumu gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir.

Hafta içi mesai saatleri içerisinde hizmet sunan Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde muayene ve tedavi olmak isteyen vatandaşlarımız 182 ALO Randevu Hattından veya Merkezi Hastane Randevu Sistemi üzerinden randevu alabilmektedir.

Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Muhammet Hanifi EZİCİ Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine bağlı olarak açılan Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde modern teknolojinin tüm imkanları kullanılarak, hasta memnuniyeti ve kaliteli hizmet sunumu anlayışı çerçevesinde sağlık hizmeti sunulacağını belirtti.

İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Lütfullah ORHAN; “Birlik ölçekli sağlık yatırımları; “güçlendirme - renovasyon, yeniden yapım ve yeni hastane projeleri” ile ivme kazanmıştır. Bu bağlamda İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine bağlı açılan Tuzla Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği ile bölge halkına ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde yeni imkanlar oluşturulması ve bölge ihtiyacının karşılanması hedeflenmiştir’ dedi.

4(1).jpg

 

  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113