• BIST 9079.97
  • Altın 2307.862
  • Dolar 32.3216
  • Euro 35.03
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Türkiye Tuzla'da buluşuyor!

Türkiye Tuzla'da buluşuyor!
Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda 22 Şubat 2019 Cuma günü Sivaslılar Gecesi düzenlendi.

Sivaslılar ile buluşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “İstanbul’dan sayılmayan Tuzla’yı, Türkiye’nin ilk 30 belediyesinden biri yaptık” dedi.
Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye Sivaslılar yoğun ilgi gösterdi. Geceye AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Serdar, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve hemşehri derneklerinin yöneticileri ile ilçe ve bölgede yaşayan Sivaslılar katıldı. Gece Sivas yöresinin geleneksel davul, zurna eşliğinde oynanan halk oyunları gösterisi ile başladı.
Yöresel sanatçıların deyişler ve uzun havaları seslendirdiği konser, dinleyenlerden büyük beğeni aldı. Sivaslılar birlikte halay çekerek birlik ve beraberlik içerisinde bir gün geçirdi.

sadidi-cesi4.jpg

Tuzlamız’ın Mimari Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’dır
Tuzla Sivaslılar Derneği Başkanı Abdurrahman Ünal, gecede yaptığı konuşmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Tuzla’da birlik ve beraberliğe verdiği öneme dikkat çekti. Ünal, “Havası sert, insanı mert olan Sivaslı değerli hemşehrilerim bu geceyi hayata geçirmemize öncülük eden Tuzlamız’ın mimarı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya şahsım ve dernek üyelerim adına çok teşekkür ediyorum. Derneğimizde birlik beraberlik içinde hep beraber daha güzel yerlere getirmek için desteklerinizi bekliyorum.” dedi.

Soluk: Şadi Yazıcı Tuzla’yı Hizmetle Buluşturdu
AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Sivaslılar gecesinde yaptığı selamlama konuşmasında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın önemli çalışmalar yaptığını vurguladı. Sivaslılar’a birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Soluk, “Aranızda bulunan bir hemşehriniz olarak Tuzla’da Şadi Yazıcı başkanımıza bütün desteklerinizi vermenizi hemşehriniz, kardeşiniz olarak gönülden arzu ediyorum. Gerçekten Tuzla’nın şeklini değiştiren, sizleri hizmetle buluşturan, yeni nesillerin geleceğini bu ilçede hazırlayan biri olarak bunun mutluluğunu gözlerinden fark ettim. Sizlerin de sınırsız desteğini istirham ediyorum” dedi.

Tuzla’yı Birlik ve Beraberlik İçinde Türkiye’de İlk 30 Belediyeden Biri Yaptık
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’da yapılan her çalışmada birlik ve beraberliği ön planda tuttuklarını söyledi. Sivaslılar’a teşekkür eden Yazıcı, “İstanbul’dan sayılmayan Tuzla’yı, Türkiye’de ilk 30 belediye içerisine soktuysak bunu birlik ve beraberlikle başardık. Sizin gönlünüzde ve gözünüzde olduğumuz yeri hizmetlere çevirirken emin olun ki sizden aldığımız destek ve dua ile gerçekleştirdik. Size hizmet etmenin onur ve gururunu yaşadık, yaşamaya devam ediyoruz. Yaptıklarımız yapacağımızın teminatıdır” dedi.

Sivaslılar’dan Başkan Yazıcı’ya Teşekkür Plaketi
Tuzla Sivaslılar Derneği Başkanı Abdurrahman Ünal, geceye ve derneğe katkılarından dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya hediye ve plaket takdim etti. Hep beraber çekilen halaylarla sona eren gecede vatandaşlar dernekleri ve kültürleri bir araya getiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113