• BIST 9043.44
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Türkiye millileşme yolunda büyük bir adım attı

Türkiye millileşme yolunda büyük bir adım attı
Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurettin Beşinci, fetöcü teröristlerin darbe girişiminin akamete uğratılmasıyla Türkiye'nin önemli kazanımlar elde edeceğini söyledi.

15 temmuz gecesi başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük cesareti ve milletin kararlılığıyla ordu içindeki fetöcülerin gerçekleştirdmeye çalıştığı darbe girişimi akamete uğratıldı.

Türkiye'de 40 yıldan fazla bir süredir devletin çeşitli kurumlarına sızan bir yapının olduğunu kaydeden Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurettin Beşinci, " Gezi kalkışması düzenlediler başarılı olamadılar. Sonrasında 17-25 aralık yargı darbesi gerçekleştirmeye çalıştılar yine başarılı olamadılar. 15 temmuzda da TSK içerisine sızmış elemanlarıyla askeri darbe kalkışması yaptılar yine başaramadılar. Bundan sonra da hiç bir şekilde başaramayacaklar."dedi.

Fetöcü TSK mensuplarının darbe girişimiyle deşifre olduğunun altını çizen Nurettin Beşinci, " Allah bu millete aslında büyük bir fırsat verdi. Şer gibi gördüğümüz olaydan hayır hasıl oldu ve ordu içerisindeki fetöcüler kendilerini deşifre  ettiler. Milletimiz cesareti ve kararlılığıyla darbe girişimini akamete uğrattı. Türkiye'nin millileşmesi ve yerlileşmesi konusunda büyük bir adım attık. Ancak tedbiri elden bırakmamalıyız ve Sayın Cumhurbaşkanımız evlerinize dönün diyene kadar meydanlardaki demokrasi nöbetimize devam etmeliyiz." dedi.

Hükümetin darbe girişimi olduğu gece tüm ekonomik tedbirleri aldığını ve ekonominin darbe girişiminden etkilenmediğine de dikkat çeken Beşinci, darbenin önlenmesi sırasında kahramanlık göstererek şehit düşen sivil, polis ve askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113