• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Türk ordusuna sızmış çeteler milletimize büyük bir acı yaşattı

Türk ordusuna sızmış çeteler milletimize büyük bir acı yaşattı
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Pendik Şubesi 18 Temmuz Pazartesi günü Kıbrıs Barış Harekatının 42 Yıldönümü nedeniyle bir anma programı tertipledi.

Muharip Gazilerden 42. Yıl Kutlaması

Düzenlenen programda çok sayıda gazi ve gazi yakınları hazır bulundu. Anma programında kısa bir konuşma yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Pendik Şubesi Başkanı Sefa Altunparlar, 15 Temmuz’da darbe girişimine karşı direnç gösteren kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerine ve vatandaşlara teşekkür etti.

Sefa Altunparlar, "Saygıdeğer misafirler, Kıbrıs Konsolosluğumuzun değerli mensupları, bakanlığımızın İl Müdür Yardımcısı, göz bebeğimiz Silahlı Kuvvetlerimizin değerli mensupları, Gaziler ve Gazilerimizin kıymetli eşleri, sayın konuklarımız, öncelikle davetimize katılma nezaketini gösterdiğiniz için Türkiye Muharip Gaziler Derneği Pendik Şube Başkanlığı adına hepinizi saygıyla selamlarım.

Kıbrıs'ta savaş boyunca masum hayatlara zarar vermekten kaçındık, eşitlik özgürlük ve barış getirmek için gayret gösterilmiş, mücadele edilmiştir ve bugün iki toplumlu ve huzurlu bir Kıbrıs adası olmuştur." Dedi.

dsc_0012-003.jpg

Kısa bir konuşma yapan Türkiye Emekli Subaylar Derneği Pendik Şube Başkanı Emekli Albay Ataol Özışık, "Türk Ordusu içine sızmış az sayıdaki çeteler, ülkemize büyük bir acı yaşatmıştır. Eski bir ordu mensubu olarak bu üniforma altında ülkenin birlik beraberlik ve huzuruna kurşun sıkan böylesi oluşumları şiddetle kınıyor ve onların kötü emellerine kimselerin alet olmaması gerektiğini söylüyorum. Güzel ülkemizin kıymetini bilelim, bu kötü niyetli insanlara meydanı bırakmayalım." ifadesinde bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113