• BIST 9102.39
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Tükoder’de Başkan Sabahat Ateş

Tükoder’de Başkan Sabahat Ateş
Tüketiciyi Koruma Derneği Pendik Şubesi 11. Olağan genel Kurulu 11 Mart 2018 Pazar Günü saat 14.30’da Türk Metal Sendikası Konferans Salonunda gerçekleşti.

Tek liste halinde gidilen Tüketiciyi Koruma Derneği Pendik Şubesi konfresinde  Başkanlığına Yeniden Sabahat Ateş Seçildi. Sabahat Ateş, dernek olarak tamamen gönüllülük esasına göre çalıştıklarını belirterek," Bu görevi bizlere yeniden layık gören siz değerli üyelerimize çok teşekkür ederim." dedi.

Ateş, "Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bugünde diğer gönüllü arkadaşlar ile birlikte görev yaptığımız süre içinde her zaman tüketicinin haklarının korunması için büyük çaba harcadık ve bundan böyle de harcamaya devam edeceğiz." ifadesinde bulundu.

Başkan Sabahat Ateş, ülkemizden insanların bir çoğunun asgari ücret karşılığı çalıştığı ve zorlukla geçindiği günümüzde, bir şekilde kandırılıp, dolandırıp bizlere başvuruda bulunduğunda haklarının korunması konusunda yasaların ön gördüğü çerçevede sorunlarının çözüme yolunda gayret gösterip büyük bir kısmını çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Ateş, yeni çıkan tüketici yasasının tüketiciler lehinde önemli kazanımlar getirdiğini belirterek eksik yönlerinin yeniden görüşülmesi konusunda yetkililere rapor ettiklerini sözlerine ekledi.

TÜKODER’in yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Sabahat Ateş, İsa Öztürk, Bahriye Orman, E. Şafak Yolaç, Aysel Tül, Şadi Yılma ve Hadiye Koç. Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri. Süheyla Ergül, Seyfi Erdoğan Güvençoğlu, Harun Çifçi, Gülnara Sadık, Nejla Yetkin, Hasan Kul ve Oya Karapınar. Denetleme Kurulu Asil. Yüksel Seven, Aynur Odabaşı ve Cemile Gürbüz. Denetleme Kurulu Yedek Üyeler. E. Güler Süren, Cemil Yavuzer ve Ali Aşkar Eroğlu. Genel Merkez Delegeleri. İsa Öztürk, Hüseyin Ünal, İnci Kurudğlu, Şadi Yılmaz, E. Şafak Yolaç, Enver Ateş, Halide Toraman, Gül Buket Alptekin ve Cemile Gürbüz.

Haber:Yaşar Şimşek

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113