• BIST 9524.59
  • Altın 2495.454
  • Dolar 32.5969
  • Euro 34.7691
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Tüketim çılgınlığına dur diyecekler

Tüketim çılgınlığına dur diyecekler
Kurtköy Anadolu Lisesi'nin "Tüketim Çılgınlığına Son" projesi Avrupa Birliği fonlarından hibe almaya hak kazandı.

TÜKETİM ÇILGINLIĞINA SON

LET’S STOP CONSUMPTION FRENZY (Tüketim Çılgınlığına Son)

Kurtköy Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Bayram’ın desteği ile okul öğretmenleri Leyla Erkuş Tan ve Didem Dündar tarafından, Ulusal Ajansın Erasmus+ Okul Eğitimi 2018 teklif çağrısı döneminde KA229 Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (School Exchange Partnerships) Projeleri kapsamında hazırlanan "Tüketim Çılgınlığına Son!" adlı projesi hibe almaya hak kazandı. 153.880 Euro bütçeli Proje Türkiye, İspanya, Yunanistan, Romanya ve Litvanya ortaklığında 2018-2020 döneminde yürütülecek. İki yıl süresince ortak okullar arasında ulusların birbirini tanıyacağı ülkeler arası çalışma ziyaretleri yürütülecek ve yurtdışı ortaklarla yapılacak işbirlikleri yoluyla öğretmenler ve öğrenciler arası karşılıklı olarak fayda sağlanacaktır.

Proje, çağımızın hastalığı olan tüketim çılgınlığı konusunda insanları daha duyarlı olmaya çağırmaktadır. Farklı kültürlerden birçok öğrenciyi okullarında ağırlamaya hazırlanan Kurtköy Anadolu Lisesi, projelerinin kabul edilmesinden dolayı oldukça mutlu.

Kabul edilen Avrupa Birliği projesinin öğrenciler için dil gelişiminin yanısıra sosyal açıdan da çok faydalı olacağını belirten Kurtköy Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenleri (Didem Dündar ve Leyla Erkuş Tan), "Yabancı dil ancak o dili yaşayarak öğrenilir felsefesinden yola çıkarak, İngilizce eğitimimizi yalnızca sınıf içinde yapılan bir eğitimle sınırlı tutmamaktayız. Okulumuzda öğrencilerimizin devamlı İngilizcelerini geliştirmelerine olanak tanıyan projeler geliştirmekteyiz. Öğrencilerimiz yapabildiklerini gördükçe kendilerine olan güvenleri artacak; iki yıl boyunca katılacakları proje faaliyetleri ile yabancı dil öğrenmenin, ilerletmenin ve kullanmanın keyfini yaşayacaklardır. Uluslararası okul ortaklıkları programı okullarımız için büyük bir fırsattır. Bu programın bir parçası olmak ve öğrencilerimize uluslararası platformda kendilerini ifade edebilecekleri ortamlar sunmak bizleri mutlu ediyor"

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113