• BIST 9524.59
  • Altın 2499.358
  • Dolar 32.5654
  • Euro 34.2565
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Topal Osman'ın Torunları Tuzla'da İftar verdi!

Topal Osman'ın Torunları Tuzla'da İftar verdi!
Tuzla Belediyesi ve Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu işbirliğiyle bu yıl 3.sü düzenlenen hemşehri dernekleri iftarları, her derneğe özel ayrılan günde Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda gerçekleştiriliyor.

Bu yılki ilk iftara Giresunlular ev sahipliği yaptı
Anadolu Kültür Merkezi iç koridoru ve parka yayılan Giresunlular Platformu iftarına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin ile Tuzla ve çevresinde yaşayan vatandaşlar katıldı. Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu’nun bu yılki organizasyonunda 4 farklı noktadan sıcak yemek dağıtımı yapıldı. İftarın ardından Tuzla Belediyesi Kültürevi’nde Giresunlular Derneği etkinlikleri düzenlendi.

Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Giresunlular’a Seslendi
MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, iftarda yaptığı selamlama konuşmasında “Bu akşam iftar sofrasında sizlerle beraber olmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Her günümüz böyle coşkulu, birlik ve beraberlik içerisinde geçsin.” dedi.
Büyük Birlik Partisi Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin de iftara katılan Giresunlu vatandaşlara “Siz sayın hemşehrilerimle beraber oruçlarımızı açtığımız için çok mutluyum. Hepinizin Ramazan-ı şerifinizi kutluyorum” şeklinde seslendi.
AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak da konuşmasında “Değerli kardeşlerim, Ramazan ayı birliğin, beraberliğin, rahmetin ve mağfiretin, maneviyatın çok olduğu bir aydır. Bizler burada oruçlarımız açarken Myanmar, Somali ve Suriye’deki kardeşlerimizi de düşünmenizi istiyorum. Bizler 18 saatlik oruçta aç kalırken onlar günlerce aç kalıyor, çünkü yiyecek yemekleri yok. Bu manevi ortamda onu da düşünmenizi istiyor, hepinize afiyet olsun diyorum.” dedi.

Aynı Sofrayı Paylaşanlar Kardeştir Düsturuyla Bir Araya Geliyoruz
İftardan önce alanı gezen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Giresunlu konuklarına teşekkür etti. Başkan Yazıcı, “Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda muhteşem bir kalabalık oluşturan Topal Osman’ın torunları hoş geldiniz. Giresunlularla çok programda buluştuk ama bugün ayrı bir ihtişam oluştu. Giresunlu kardeşlerimiz bizi her zaman desteklemiş, duaları ile bizi her zaman iyi bir yere çıkarmıştır. Aynı sofrayı paylaşanlar kardeştir düsturuyla bir araya geliyoruz. Rabbim bu mübarek ayda yapmış olduğumuz ibadetleri ve oruçları yüce katında kabul eylesin. Olmayanlara da nimetlerinden vermeyi nasip eylesin.” dedi.
Vatandaşlar, iftarın ardından Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda keyifli vakit geçirdi. Bir çok kişi sahuru da parkta yaptıktan sonra ayrıldı.

gelenek--2018-(1).jpg
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113