• BIST 9790.72
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Süper Lig devinde.. Edin Visca'nın yeni takmı

Süper Lig devinde.. Edin Visca'nın yeni takmı
Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Edin Visca'nın transferinde flaş gelişme yaşandı. İstikrarıyla Süper Lig'e damga vuran Boşnak yıldız, önümüzdeki sezon gollerini Süper Lig devi için atacak. İşte detaylar...

Bir yandan şampiyonluk mücadelesi veren dev kulüpler diğer yandan gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Transferin gözde isimlerinden Edin Visca'nın da geleceği şekillenmeye başladı.
YOL AYRIMINA GELDİ 
Tam 10 yıldır Medipol Başakşehir forması giyen Edin Visca artık yol ayrımında. Turuncu Lacivertli kulübe 2011-2012 sezonunda transfer olan Boşnak yıldız geçtiğimiz sezon yaşanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.
İKİ BOMBA BİRDEN 
Fenerbahçe'de başkanlık seçimi çoğunluk aranmaksızın 5-6 Haziran tarihlerinde yapılacak. Seçimlerde tek başına aday olması beklenen Başkan Ali Koç'un iki bomba birden patlatacağı ileri sürüldü.
BAŞAKŞEHİR'LE PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI 
Sarı-lacivertliler’in ilk hedefi yıllardır adı gündemden düşmeyen Edin Visca. İstikrarıyla Süper Lig'e damgasına vuran deneyimli oyuncu için Başakşehir ile prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi.
EMRE BELÖZOĞLU DEVREYE GİRDİ 
Ayrıca Edin Visca ile de el sıkışıldığı belirtildi. İrfan Can Kahveci’de olduğu gibi Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu’nun bu transferde de devreye girmesinin anlaşma sağlanmasında rolü büyük.
ÇELİKLER VE IŞIK DA DUYURMUŞTU 
Takımlardan son transfer haberlerinin değerlendirildiği 'Kontra' Programı'nda Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık Fenerbahçe'nin gelecek sezon için Edin Visca ile anlaşmaya vardığını açıklamıştı. Milliyet

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113