• BIST 9079.97
  • Altın 2309.701
  • Dolar 32.3391
  • Euro 35.0977
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Sizlerle Birlikteliğimizi daha da artırmak istiyoruz!

Sizlerle Birlikteliğimizi daha da artırmak istiyoruz!
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, 8. Geleneksel Engellerimiz Engel Değil gösterisinde sahne alan Tuzla’nın Engelsiz Yıldızları’nı gala yemeğinde ağırladı.

‘Özel Çocuklarımız’la birlikte pasta kesen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Özel Çocuklarımız, her organizasyonda çok güzel işlere imza atıyor” dedi.
Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı 8. Geleneksel Engellerimiz Engel Değil gösterisine katılan 104 özel çocuk ve ailesi ile Kadın Kent Gönüllüleri katıldı. Yazıcı çifti, çocuklar ve aileleri ile aynı masaları paylaştı.

saadi-egi5.jpg

7 Yıl Önce Konuşamayan Anıl İpek, Artık Konserlerde Sahne Alıyor
Gala yemeğinin sürprizi Anıl İpek ve Rabia Aytek’ten geldi. Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Otizm Orkestrası’nda yer alan Anıl İpek ve Rabia Aytek, mini konseriyle konuklardan büyük beğeni topladı. 7 yıl önce Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ile tanışan Anıl İpek’in annesi Gülser İpek, “Anıl, 7 yıl önce konuşamıyordu. Gönül Elleri Çarşısı’ndaki kurslara katıldı. Burası sayesinde şu anda geldiğimiz durum gurur verici. Anıl’ın büyük başarısını başta Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Gönül Elleri Çarşısı’na borçluyuz. Bu ailenin bir parçası olduğumuz için çok teşekkür ederiz” dedi.

sadi-emegi2.jpg

Başkan Yazıcı ve Eşi, ‘Özel Çocuklarımız’a Teşekkür Belgesi Verdi
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı ile Kadın Kent Gönüllüleri, 8. Geleneksel Engellerimiz Engel Değil gösterisine katılan ‘Özel Çocuklarımız’a teşekkür belgesi ve hediye çeki verdi. Özel Çocuklarımız da Yazıcı çiftine resim dersinde yaptıkları eserleri hediye etti. ‘Özel Çocuklarımız’, yemekte Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’dan birlikte futbol maçı oynama sözü de aldı.

Özel Çocuklarımız, Güzel İşlere İmza Atıyor
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı ile Kadın Kent Gönüllüleri, Özel Çocuklarımız ile birlikte pasta keserek başarılarını kutladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yemekte yaptığı konuşmada Özel Çocukların başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi. Başkan Yazıcı, “Özel Çocuklarımız, 3 Aralık’taki gösteri de dahil olmak üzere her organizasyonda çok güzel işlere imza atıyor. Özel Çocuklar Komisyonumuzun Tuzla’da engellilere hizmet veren kurumlarla birlikte bu gösteriyi düzenlemesi programı renklendirdi, çocuklarımızın performansını herkes beğendi. Sizinle olan birlikteliğimizi daha da arttırma düşüncesindeyiz. Özel Çocuklarımızla beraber daha güzel, daha engelsiz bir Tuzla oluşturmayı hayal ediyoruz. Bunun için sizin destek ve dualarınıza ihtiyacımız var. Sizin bütün programlarda bizimle beraber olmanız katılımlarınız  bizim değil aslında sizin bir öz veriniz. Özel Çocuklar Komisyonumuza yapmış olduğunuz katkı ve destekten dolayı sizlere yürekten teşekkür ediyorum ve sizinle beraber olmak bizim için bir gururdur. Bundan sonrada buna arttırarak devam edeceğiz. Bu işi birbirimizi severek ve sarılarak başarabiliriz. Allah bu sevgi ve muhabbetimizi arttırsın, bozmaya çalışanlara da fırsat vermesin” dedi.
Özel Çocuklarımız ve aileleri, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan memnun olduklarını dile getirerek Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı ile Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113