• BIST 9722.83
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

Şifa Hastanesi'nin bu ayki konuğu muhtarlar oldu

Şifa Hastanesi'nin bu ayki konuğu muhtarlar oldu
Pendik Şifa Hastanesi, ilçedeki muhtarları hastanenin yemek salonunda ağırladı.

Özel Pendik Şifa Hastanesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.
İkram Sofrasında verilen yemeğe Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yılmaz, Başhekim Uz. Dr. Fırat Atak, Diş Hastanesi Başhekimi Dt.Başar Yüce, halkla ilişkiler sorumlusu İlknur Sarıtoprak, pazarlama sorumlusu Soner Aydın, diş hastanesi halkla ilişkiler sorumlusu Eylül Zafer, yerel basın mensupları ile yaklaşık 20 mahalle muhtarı katıldı.
Pendik Şifa Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Fırat Atak, sosyal sorumluluk kapsamında etkinliklerini sürdürdüklerini ifade ederek, Pendik’te sağlık hizmet standardını yükselttiklerini ve yükseltmeye devam edeceklerini belirtti. Atak, her biri kendi alanında uzman hekimler, hemşireler ve sağlık personeli ile tüm Pendik ve civarını kucaklamayı amaçladıklarını bunda da büyük ölçüde başarı sağladıklarının altını çizdi.

Pendik Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yılmaz, aynı zamanda Pendik Kent Konseyi Başkanlığını yürüttüğünü de sözlerine ekleyerek gerçekleştirdiği konuşmasında, " Muhtarlarımızla biraraya gelmemizin diğer bir amacı da sizlere kent konseyi çalışmaları hakkında bilgi vermek ve muhtarlarımızın kent konseyine katkı sunmalarını sağlamaktır.  Muhtarlarımız kent bilincinin oluşmasında önemli bir yer tutmaktadır. Sizlerin her biri kent konseyinin doğal üyesi olarak bizlerin çalışmalarına destek olmanızı bekliyoruz. Bu kent hepimizin birlikte iyi ve güzel şeyler yapabileceğimize inanıyorum. Katılma nezaketi gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0007-020.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113