• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C

Seçimi Müslim Şahin yönetecek

Seçimi Müslim Şahin yönetecek
AK Parti Pendik İlçe Teşkilat Başkanı Müslim Şahin, 4. kez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı'na getirildi.

AK Parti İstanbul il başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 39 llçe SKM başkanlarının belirlendiği listede,  Pendik'te SKM başkanlığına, teşkilatlardan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Müslim Şahin getirildi. Şahin, daha önce Pendik’te 1 Kasım milletvekili, 16 Nisan anayasa değişikliği referandum ve 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimi SKM başkanlık görevini başarıyla yürütmüş AK Parti, bu seçimlerin tamamında zaferle ayrılmıştı.
SKM Başkanı olarak görevlendirilen Müslim Şahin yaptığı açıklamada, "Öncelikle bu göreve layık gören ilçe ve il başkanlıklarımıza çok teşekkür ediyorum. AK Parti ailesi olarak bu seçimde de diğer seçimlerde olduğu gibi 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimleri çok önemsiyoruz. Pendik'te 1994 yılından beri sürdürülmekte olan hizmet ve gönül belediyeciliğinin devamı için teşkilat olarak 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı parlamento seçimleri sonrası ilçe başkanımız sayın Rüstem Kabil başkanlığında 31 Mart yerel seçim çalışmalarına başlamıştık.  Bu çalışmalarımıza 29 Aralık günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 1994 yılından beri beraber yol yürüdüğümüz Pendik teşkilatının ve Pendik halkının yakinen tanıdığı  ve partimizin çok çeşitli kademelerinde görevlerde bulunan en son il başkan vekilmiz olan sayın Ahmet Cin, başkanımızın belediye başkan adayı olarak görevlendirmesiyle seçim koordinasyon merkezimizi oluşturup bu hizmet bayrağını daha da yukarılara taşınması için Pendik'te  başkan olarak ilçe yönetimimiz, meclis üyelerimiz, Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve 110 bin teşkilat üyemiz ile birlikte elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bizim bu manada üzerimize düşen görev bu bayrağı daha üst seviyelere çıkararak Pentik’te partimizin oyunun artırarak  belediye başkan adayımız sayın Ahmet Cin'i belediye başkanı olarak seçtirmek olacaktır ” dedi.

Şahin "Bu kampanya sürecinde gecemizi gündüzümüz katrak 7 gün 24 Saat esaslı çalışarak girmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çıkmış olduğumuz bu sefer yolculuğunda  Rabbimizden 31 Mart akşamı zaferini nasip etmesini niyaz ediyoruz" dedi.

MÜSLİM ŞAHİN KİMDİR?

Aslen Rizeli olan Müslim Şahin, 1966 tarihinde Trabzon Of  doğumlu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi yerel yönetimler  ve kamu yönetimi  üniversite mezunun olan Şahin, Siyasete 1989 yılında Refah Parti'sinde başladı. Daha sonra AK Parti'nin kurulması aşamasında Pendik ilçe kurucu üyesi ve Kaynarca mahalle başkanlığı yaptı. 2004 -2014 yılları arasında Pendik belediye meclis üyeliği yaptı. 2 Şubat 2015 tarihinde teşkilatlardan sorumlu ilçe başkan yardımcılığına getirildi.ve Halen bu göreve devam etmektedir. Partisinin Pendik'te 1 Kasım milletvekili , 16 Nisan anayasa değişikliği referandum ve 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimi SKM başkanlık görevlerinde bulundu.

Evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113