• BIST 9036.33
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Şamil Çubuğuuzun Yeniden Kurtköy Minibüsçüler Derneği Başkanı

Şamil Çubuğuuzun Yeniden Kurtköy Minibüsçüler Derneği Başkanı
Pendik-Kurtköy Minibüsçüler Derneği, geçtiğimiz 6 Kasım 2019 Çarşamba günü dernek binasında olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Kongreye Pendik Şoförler odası Başkanı Vehbi Bayraktar, Dolayoba Şoförler Odası Başkan Vekili Necip Tarhanacı, eski AK Parti Tuzla İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Özyavuz, durak başkanları, araç sahipleri ve çok sayıda minibüs sürücüsü katıldı.

dsc_0007-030.jpg

Pendik-Kurtköy  minibüscüler derneği başkanı Şamil Çubuğuuzun  kongrede yaptığı konuşmada, Pendik'li minibüscüler adına hem İstanbul da hem de Türkiye de örnek bir yapılanmaya gittiklerini söyledi.

Çubuğuuzun, yolculardan gelen şikayetler üzerine minibüs şoför esnafını eğitime alarak yolcuya davranış biçimlerinin nasıl olması konusunda ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini, araç kullanma biçimlerini gözden geçirdiklerini kaydetti. Minibüsçülerin bir birleriyle daha iyi diyalog ve iyi arkadaşlık ortamının kurulması için bazı sosyal aktiviteler düzenlediklerini kısa süre zarfından önemli hizmetlere imza attıklarını söyledi.

Başkan Çubuğuuzun, duraklarda kurulan yeni düzene önemli ölçüde uyulduğunu, durakların geliştirilmesi konusunda da çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi.

Kongrenin divan başkanlığını Pendik Şoförler Odası Başkanı Vehbi Bayraktar, başkan yardımcılığını Dolayoba Şoförler odası Başkan Vekili Necip Tarhanacı ve Eski AK Parti Tuzla İlçe Yönetim kurulu Üyesi Nuri Özyavuz birlikte gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen seçimde Şamil Çubuğuuzun başkanlığındaki yeni yönetim kurulu bir kez daha yönetime getirildi.

Pendik Kurtköy Minibüsçüler Derneği Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Başkan Şamil Çubuğuuzun, Yönetim kurulu Üyeleri Mehmet Yılmaz, Önder Kızılay, Levent Demirbaş, Ender Tannur, Avni Yıldırım ve Nazmi Kahraman

Başkan ve Başkan vekili hariç diğer yönetim kurulu üyeleri görev süreleri boyunca dernekten ücret talep etmeyeceklerini gönüllülük esasına göre çalışacaklarını genel kurulda ifade ettiler.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113