• BIST 9693.46
  • Altın 2495.355
  • Dolar 32.3811
  • Euro 34.6983
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Şahin’den siyasi partilere teşekkür ziyareti

Şahin’den siyasi partilere teşekkür ziyareti
Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından dik bir duruş sergileyen siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticilerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

İlk ziyaret Pendik AK Parti’ye yapıldı. İlçe başkanı Rüstem Kabil ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin,15 Temmuz darbe girişimi sırasında tüm Türkiye’nin, özellikle de AK Parti camiasının başarılı bir sınav verdiğini ve hainlere geçit vermediğini belirterek ilçe başkanı ve yönetiminin şahsında tüm AK Partililere şükran borçlu olduklarını ifade etti. İlçe başkanı Rüstem Kabil de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifadeyle, “Sayın başkanımızla mesai arkadaşlığı da yaptığım için kendisinin özverili ve başarılı çalışmalarının yakın bir şahidiyim. Yaşadığımız o kara gecede de ne kadar başarılı bir sınav verdiğini hepimiz gördük. Bu vesileyle kendilerine teşekkür ediyor ve bu güzel ülkeyi hainlerin ele geçirmesine izin vermeyeceğimizi bir kez daha tekrarlıyoruz.” dedi.

dsc_0012-004.jpg

 Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in ikinci durağı MHP oldu. MHP ilçe başkanı Ali Esenboğa ve ilçe yönetimi tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Şahin,”O meşum darbe gecesi ve sonrasında MHP’li kardeşlerimiz dik bir duruş sergilemişlerdir. Kendilerine şükranlarımızı ifade ederiz. Milli hassasiyeti yüksek olan MHP’lilerden başka bir tavır zaten beklenemezdi.” Diyerek MHP ilçe yönetimine teşekkür etti.  MHP ilçe başkanı Ali Esenboğa ise ziyaretten çok memnun olduklarını ifade ederek “Gönlü vatan ve millet aşkıyla dolu olan MHP’lilerden başka bir tavır beklenemez. Biz ülkemizi hainlere, işbirlikçilere teslim etmeyiz.” dedi.   Ali Esenboğa ayrıca, milli bir meselede gösterilen bu birliktelik ve dayanışmanın sürekli olması temennisinde bulundu. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in üçüncü durağı CHP oldu. İlçe başkanı Kemal Ercan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin “Bütün Türkiye gibi CHP’li arkadaşlarımız da 15 Temmuz günü milletin ve demokrasinin yanında yer almışlar ve hainlerin bu ülkeyi peşkeş çekmelerine karşı durmuşlardır. Bu süreçte gösterdikleri bu sağduyulu tavırlarından ötürü kendilerine teşekkür etmek için buradayız.” dedi.  İlçe başkanı Kemal Ercan ise belediye başkanının ziyaretinden mutlu olduklarının, darbe girişimi sonrası yaşanan bu yakınlaşmanın devam etmesi gerektiğinin altını çizerek “Darbe girişimiyle halkımız bir ve beraber olmanın, ülke düşmanlarına karşı ortak tavır alınmasının gereğini ortaya koydu. Demokrasimize kasteden bu hainlere Cumhuriyetimizin kurucu partisinin prim vermesi elbette ki düşünülemez. Biz her zaman halkımızın ve demokrasinin yanındayız.” dedi. 

dsc_0041-003.jpg

dsc_0047-001.jpg

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113