• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Şahin'den İskele'ye önemli ziyaret

Şahin'den İskele'ye önemli ziyaret
Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, CIOFF’un ilk kez KKTC’de düzenlediği sektör toplantısına ev sahipliği yapan kardeş şehir İskele Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi.

Toplantıya onur konuğu olarak katılan Başkan Şahin, açılış konuşması yaparak dünya barışına katkıda bulunmasını diledi.

2013 yılında kardeş şehir protokolü imzalayan Pendik Belediyesi ile KKTC’nin İskele Belediyesi arasında dostluk ve işbirliği ilişkileri devam ediyor. Başkan Kenan Şahin İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. Fikir alışverişinde bulunulan görüşmede İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu, kültür ve sanat alanında kendilerine destek olmaya devam eden Başkan Şahin’e ve Pendik Belediyesi'ne teşekkür etti.

 

CIOFF’un KKTC’deki ilk toplantısında açılış konuşması yaptı

Uluslararası Festivaller ve Geleneksel Sanallar Festivalleri Organizasyonu Konseyi’nin (CIOFF)  ilk  kez KKTC’de düzenlediği sektör toplantısı, İskele Belediyesinin ev sahipliğinde başladı.  13 ülkenin katıldığı organizasyonun açılışında Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Atilla İpek de hazır bulundu.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan  Pendik Belediye  Başkanı Dr. Kenan Şahin, festivallerin uluslararası ilişkilerin gelişmesine yaptığı katkılardan söz ederek, “CIOFF’la uzun süreden beri birlikte çalışıyoruz.  Her yıl düzenlediğimiz iki büyük organizasyonumuzu  CIOFF’un desteğinde gerçekleştiriyoruz.  Bu toplantının da  birçok yeni projeye zemin hazırlayacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Açılışta CIOFF Başkanı Philippe Beaussant, CIOFF UNESCO Temsilcisi Magdalena Tovomic, CIOFF Kuzey Kıbrıs Başkanı Özlem Kadiroğlu, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun yanı sıra  bazı ilçe belediye başkan ve temsilcileri yer aldı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113