• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Saadet Pendik’ten Terörü Tel’in, Şehitlere Dua

Saadet Pendik’ten Terörü Tel’in, Şehitlere Dua
Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanlığı Beşiktaş’ta meydana gelen patlama dolayısıyla Pendik AGD salonunda bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu.

Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanlığı, hain terör saldırısında şehit olan polis memurları ve vatandaşlar için dua etti. Pendik Anadolu Gençlik Derneği toplantı salonunda gerçekleştirilen konuşan İlçe Başkanı Mahmut Kılıç; Masum insanları, görevi başındaki Emniyet mensubu kardeşlerimizi hedef alan bu saldırıların faillerini, planlayıcılarını ve destekleyicilerini telin ediyor, şehitlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi. Konuşmasına devam eden Kılıç; “Silahla saldıranlara elbette silahla karşılık vermek gerekir. Ancak teröre karşı sadece silahlı mücadele yeterli değildir. Her zaman dile getirdiğimiz üzere teröristle mücadeleden ziyade terörizmle mücadele edilmelidir. Yani teröristlere silah, nakdi kaynak, istihbarat ve lojistik destek sağlayan ülkelerle ilişkilerimizi gözden geçirerek bataklık kurutulmalıdır. Bu coğrafyadaki terör hadiselerinde ve çatışmalarda akıtılan kanla beslenen vampir Siyonizm’dir. Terörü finanse ettiği ayan beyan belli olan emperyalist ülkelerle dost ve müttefiklik ilişkisini sürdürerek terörü bitirmek mümkün değildir.

normal-toplu-med1.jpg

Irkçı emperyalizm terör faaliyetlerine, bombalarına güvenmesin. Tarih boyunca ispat ettiği üzere aziz milletimizin bağımsız yaşama iradesi vardır, tüm dünyaya barış ve adalet sağlama ideali vardır. Baskılar ancak direnişimizi artırır. Aziz milletimiz iradesiyle, azmiyle önce yeni yedinden büyük Türkiye’yi kuracak ve Adalete dayalı yeni bir dünyada öncü olacaktır” dedi.  Basın açıklamasının ardından tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen patlamanın olduğu bölgede, Beşiktaş Şehittepe’de saat 22.00’de yapılacak “Terörü tel’in, Şehitlerimize Dua” programına katılım sağladılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113