• BIST 9055.34
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Rol kesemedi kumaş kesecek

Rol kesemedi kumaş kesecek
Dizi ve film projeleriyle hüsran yaratan Sinem Kobal, oyunculuğu rafa kaldırıyor. Gözünü moda dünyasına diken güzel oyuncu, İtalya’da tasarım eğitimi aldıktan sonra kendi markasını yaratacak.

Büyük umutlarla başladığı dizisi kısa sürede final yapınca hüsrana uğrayan Sinem Kobal, kariyerinde radikal bir karar aldı. Uzun dizi sürelerinden de şikayetçi olan güzel oyuncu, iddiaya göre bir süre dinlenip kendini moda konusunda geliştirmek istiyor. Kendine has tarzıyla beğeni toplayan Kobal'ın bu konudaki en büyük destekçisi ise eşi Kenan İmirzalıoğlu ve yakın arkadaşı Yasemin Özilhan…

EŞİ DE DESTEKLİYOR...
Geçtiğimiz ay ünlü giyim markası İpekyol için koleksiyon hazırlayan Özilhan'ın tasarımlarına hayran kalan Kobal da bu yolda ilerleyip yeteneğini gözler önüne sermek istiyor. Son dizisinde de dikiş tutturamayınca moda dünyasına el atmaya hazırlanan ünlü oyuncu, bunun için de önümüzdeki günlerde tasarım eğitimi alacak. Yakın arkadaşı da olan ünlü tasarımcılar Zeynep Tosun ile Tuvana Büyükçınar'ın da aralarında olduğu moda dünyasının başarılı isimleriyle fikir alışverişi yapacak olan Kobal, bu kararını şimdilik dostlarıyla paylaştı.
Sinem Kobal'ın moda konusundaki en büyük destekçisi yakın dostu Yasemin Özilhan olacak.

HAYALLERİ BÜYÜK...
Bir süreliğine İtalya'ya gitmeyi planlayan ve burada alacağı eğitimin ardından hayalindeki kıyafetleri tasarlayacak olan Kobal'ın Yasemin Özilhan gibi ünlü bir giyim markası için kapsül koleksiyon hazırlamak yerine kendi markasını kurmayı planladığı konuşuluyor. Moda dünyasında kendi kanatlarıyla uçmak isteyen ünlü oyuncunun başarılı olup olamayacağını ise zaman gösterecek…

HER PROJE HÜSRA
Son 2 dizisi yayından kaldırılan Sinem Kobal'ın beyazperdede boy gösterdiği 'Okul', 'Ayakta Kal', 'Yaktın Beni' ve 'Romantik Komedi' filmleri de gişede hüsrana uğramıştı.

KaynakTakvim

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113