• BIST 9524.59
  • Altın 2508.833
  • Dolar 32.5673
  • Euro 34.6971
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe ve Phillip Cocu açıklaması

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe ve Phillip Cocu açıklaması
SABAH Spor yazarı ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de başlayan Phillip Cocu dönemini ve sarı lacivertli takımın gündemini değerlendirdi.

COCU DOĞRU TERCİH

Fenerbahçe, Cocu ile sözleşme imzaladı. Muhtemelen uzun süre önce görüşülen bir teknik adamdı. Hayırlı olsun. Lider bir oyuncuydu. Cocu tercihini doğru buluyorum. Geldiği kulüp sürekli şampiyon olan ve yarış içerisindeki bir takım. Fenerbahçe ile benzer özelliği hücum yapmak olan, şampiyonluk kültüründen bir takımdan gelmiş olması.
DİSİPLİNLİ BİR TAKIM ALDI

Doğru değerlendirmelerimiz lig başladıktan 1,5-2 ay sonra olacaktır. Oyun disiplinine çok sadık bir takım aldı Aykut Kocaman'dan. Ben açıkçası Aykut Kocaman'ın devam etmesinden yanaydım ama Ali Koç bir yenilenme içerisinde.

LİGİ BİLEN BİR YARDIMCI LAZIM

Cocu, ligimizin dinamiklerini teknik olarak çözebilir ama yönetimin yapması gereken ülkemizin dinamiklerini bilen bir yardımcı bulması lazım Cocu'ya. Hasan Çetinkaya devam edecek mi bilmiyorum. Çok kaliteli bir arkadaşımız. Cocu, ligimizin dinamiklerini iyi bile hocalarla yarışacak. Bu bir dezavantaj.
CENTİLMENCE AYRILMIŞLAR

Aykut Hoca ile bir sohbet ettik. Medyada da okumuştum. Ali Bey, Aykut Kocaman'ı aradığı zaman, Kocaman maddi konuları konuşmamış. Ali bey de 'Hocam Fenerbahçe'ye kimler geldi, haksız tazminatlar aldı, senin sözleşmende ne varsa onları zaten yapacağız' demiş. Güzel bir şekilde centilmence ayrılmışlar.
TARAFTAR EN BÜYÜK GÜÇ OLACAKTIR

Fenerbahçe korkunç transferler yaptı. Kendi sahasında en çok puan kaybeden takım Fenerbahçe'ydi geleneğine ve genetiğine karşı olmasına rağmen. Deplasmanda ise en çok puan alan takım. Fenerbahçe taraftarı bu sezon en büyük güç olacaktır.
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖNCESİ 2 TRANSFER

Kulübün ekonomik yapısı iç açıcı görünmüyor. Bu yüzden muhtemelen yaptıkları hazırlıkları da transfer anlamında devreye sokamadılar. Sabırlı olmak lazım. Fernandao çok ucuza gitti. Fernandao kalmış olsa dahi yine de santrfora ihtiyacı vardı. Muhakkak da alacaklardır. Şampiyonlar Ligi öne elemesine kadar 2 oyuncu transfer edilirse iyi olacaktır.
TAKIMIN ADI 'FENERBAHÇE ARÇELİK' OLACAK

Bir duyum aldım. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, 'Fenerbahçe Arçelik' olarak yoluna devam edecek diye duydum, ne kadar doğrudur bilemiyorum.

Kaynak:sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113