• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Posoflular’dan Ahmet Cin’e tam destek

Posoflular’dan Ahmet Cin’e tam destek
AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, merkezi Pendik'te bulunan Anadolu Yakası Posoflular Derneği üyeleriyle dernek merkezinde kahvaltı yaptı.

Cumhur İttifakı AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı, merkezi Pendik Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan İstanbul Anadolu Yakası Posoflular Derneğini ziyarette bulundu. Posoflular Derneği üyeleriyle bir araya gelen Ahmet Cin, dernek üyelerinin taleplerini dinleyip projeleri hakkında bilgi paylaştı. Ahmet Cin, "Taleplerinizin, çözümü için çalışacak, takipçisi olacağız." ifadesinde bulundu.

dsc_0129-001.jpg

Ahmet Cin, yaptığı konuşmada "İşin doğrusu Posof ismini duyunca ilk aklıma gazeteci Yaşar Şimşek abim geldi. Çünkü ben Posof’u ve Posofluları Yaşar abi sayesinde tanıdım ve öğrendim." ifadesinde bulundu. Cin, kendisine ikram edilen yöreye has Posof Balı ve bişisini çok beğendiğini devamını beklediğini ve bunun yanında birde kaz eti olsaydı iyi olurdu esprisinde bulundu.

Ardahan İli Posof İlçesi İstanbul Anadolu Yakası Dernek Başkanı Atilla Güngör kısa bir hoş geldin konuşması yaptı. Güngör,  AK Parti Pendik Belediye başkan adayı Ahmet Cin başkanımızın derneğimize ziyareti bizleri çok mutlu etti, sayın başkan Cin’in anlattığı projeler inanın bizleri de heyecanlandırdı. Kendisine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz seçimlerin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını dileriz."

dsc_0146-001.jpg

Kendisi de Posof’lu olana Eski Refah Partisi Maltepe İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı, iş adamı Metin Çelik'te  yaptığı konuşmada, dava arkadaşım dediği ve kendisini yakınen tanıdığını ifade ederek; "Ahmet Cin başkanımıza güçlü bir destek olmalıyız. Pendik için önemli bir şahsiyet ve önemli bir siyasetçi, en önemlisi de Pendik için büyük bir şans." dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113