• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

PİHMED: İSTANBUL SEÇİMLERİNE KAYITSIZ KALMAYACAĞIZ

PİHMED: İSTANBUL SEÇİMLERİNE KAYITSIZ KALMAYACAĞIZ
Pendik İlçesi İmam Hatip Okulları Mezunları Ve Mensupları Derneği (PİHMED) 'in geleneksel iftar programına İstanbul seçimleri damga vurdu.

Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı iftar programına AK Parti İstanbul Milletvekili ve İl SKM Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, İlçe Müftüsü Hüseyin Baş, Pendik Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Nuri Sincanlı ve iftara katkı sunan hayırsever iş adamı İsmail Cem Öztürk de katıldı.

pih5-001.jpg

Derneğin kurucu başkanı Veli Aydın, derneğin kurulduğu yıldan bu yana büyük hizmetler gerçekleştirdiğini belirterek iftarı düzenleyen PİHMED yönetimine teşekkür etti.

pih2.jpg

BAŞKAN AKBAŞ, "İSTANBUL SEÇİMLERİNE KAYITSIZ KALMAYACAĞIZ."

Ardından konuşan Dernek Başkanı Yakup Akbaş, 1951 yılında temelleri atılan imam hatip okullarında yaşayan ruhun her zaman hakkın ve haklının yanında yer aldığını kaydetti. Akbaş, "Camia olarak her zamanki gibi ülkemiz ve dünyada olup bitenlere kayıtsız kalmamak düşüncesindeyiz. Şuan bütün dünya acaba İstanbul seçimleri ne olacak diye beklemekte ve bir takım şer odakları bunun için çalışmaktadır. İmam hatipliler olarak bizler dün olduğu gibi bugün de askeri vesayete kalkışmalara hendek siyasetine karşı mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

pih3.jpg

MİLLETVEKİLİ KAYA, "HEPİMİZ SEÇİM SURECİNDE YAŞANANLARI GÖRDÜK."

Ardından kürsüye gelen Milletvekili Erol Kaya, "Değerli hocalar, çok kıymetli öğrenciler ve ailelerinin Razamazan-ı şerifini tebrik ediyorum. Bayramlara da hep birlikte ulaşırız inşallah. Hepimiz İstanbul seçimlerinde ve sonrasında yaşananları gördük. Seçim sürecinde dua ve desteklerinizi bekliyoruz. Bu güzel iftar buluşmasını tertipleyen dernek yönetimine ve hayırsever iş adamımıza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu

pih10.jpg

pih8.jpg

pih9.jpg

pi.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113