• BIST 8718.11
  • Altın 2246.595
  • Dolar 32.3347
  • Euro 35.1824
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Peyami Safa'da Hamsi Şenliği

Peyami Safa'da Hamsi Şenliği
Peyami Safa İlkokulu sadece verme arzusuyla 2.500 hamsi ekmek dağıtımı yaptı.

Okulde eğitim gören 650 öğrenci, 550 veli, yaklaşık 1000 civarında mahalle sakini ve  200 davetliye ikramda bulunuldu. Hiçbir karşılık beklemeden, sadece verme arzusuyla yapılan Hamsi Şenliği etkinliği organizasyonu hiçbir aksaklık olmadan başarılı bir şekilde tamamlandı.

pey3.jpg

Peyami Safa İlkokulu Müdürü Bülent Kara, oldukça güzel ve renkli bir etkinlik olduğuna işaret ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Bülent Kara yaptığı açıklamada; "Okulumuzda düzenlemiş olduğumuz Yöresel Lezzetler Hamsi Şenliği ekinliğimizde çok büyük katkı ve destek sağlayan başta Okul Aile Birliği Başkanım Maksut Koçal'a ve birbirinden kıymetli Yönetim Kurulu üyelerine, okul çalışanlarımıza, emek ve katkılarını esirgemeyen tüm velilerimize, başta Ayşe Gülay Özdemir ve Zülfünur Kızılarılı olmak üzere bütün öğretmenlerimize teşekkür ederim.

pey76.jpg

Bu organizasyonda bize destek olan  Mahallemizin balıkçısı Yasin Beye, Varollar Ekmek Fırınına ve sahibi Sayın Muharrem Varolgil'e, mali müşavir Muzaffer Aytemur, meclis üyesi Murat Kant, Tuzla İş Adamları Derneği BAŞKANI Erkan Yavuz Atagün'e, komşu bakkalımız Murat Aydın Beye, Mahalle Muhtarımız Sayın Muhtar Muammer Pehlivan 'a da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca böyle güzel ve bereketli bir günde bizleri yalnız bırakmayan Tuzla Belediye Başkan yardımcımız sayın Derya Bacacı'ya, Cumhuriyet Halk Partisi Tuzla İlçe Başkanı Sn. Hasan Uzunyayla’ya,  MHP İlçe Başkanı Sn. Erdem Doğruer’e, Cumhuriyet Halk Partisi Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı Sayın Salim Gürsoy'a, Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla Belediyesi başkan adayı Sayın Volkan Beşiroğlu'na, önceki dönem meclis üyemiz Sn. Muzaffer Aytemur’a, CHP Belediye Başkan Adayı Salim Gürsoy’a, MHP ve CHP yöneticilerine,  Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerim Soner Can'a, Sayın. Aydın Bora'ya, Sayın Birkan Onat'a , ve Sayın Adnan Sarıyıldız’a teşekkür ediyorum. Ayrıca Kurum müdürlerimizden Eğitim Bir Sen Başkanım ve Halk Eğitim Müdürümüz Sayın Metin Çangır’a, 

unnamed-034.jpg

Adem Ata Kaya

Musa Okumuş

Adnan Arslan

Bayram Göksü

Selahattin Dursun

Cevdet Budak

Ali Aslışen

Mehmet Akif Aydın

Gökhan Özocak

Yılmaz Ünlütürk

Erman Akbulut

Aziz Şayan

Meral Mayır

Savaş Eriç Ünal

Mikail Acar

Cemil Genç

Mehmet Tuncel

Mustafa Aslan

Samet Aktaş

Ahmet Yılmaz

Necati Kaya müdürlerimize 

Tuzla Belediyesi Eğitim şefimiz sayın Veysel Beye TUZGEM koordinatörü Ferdi Beye ve ekibine Yöneticilerine, TİHMENDER Yönetimine, Mahalle halkımıza, velilerimize,  katılım sağlayıp bizleri onurlandıran bütün misafirlerimize okulum Peyami Safa İlkokulu  ve Şahsım olarak şükranlarımı sunuyorum.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113