• BIST 9136.05
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Pendikspor'da başkan yeniden Selahattin Turan

Pendikspor'da başkan yeniden Selahattin Turan
Selahattin Turan 25 yıl aradan sonra Pendikspor’un başkanlığına yeniden geldi.

Pendikspor olağan genel kurulu yapıldı

Kongrede bir konuşma yapan Selahattin Turan, "Henüz 31 yaşında genç bir delikanlıykan Pendikspor başkanlığı yaptık. Aradan 25 yıl geçti nasipte tekrar Pendikspor Kulübü Başkanlığı yapmak varmış.  Şahsıma bu görevi layık gören siz değerli kongre üyelerimize, Pendiklilere ve belediye başkanımıza teşekkür ederim. Bundan böyle başka bir Pendikspor izleyeceksiniz. Sizlere şampiyonluk vaad etmiyorum ancak sahada zevk veren seyirciyi heyecanlandıran ve daha başarılı bir Pendikspor izleyeceğinizden emin olabilirsiniz. İyi oynayan oyuncular ve bu işi severek yapan bir kulüp takımı olacağız."diye konuştu.

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'de konuşmasında son yıllarda ilçede spor altyapısına yapılan yatırımlardan bahsetti ve Pendik gelecekte hemen her dalda sporda çok başarılı bir ilçe olacağını iddia etti.

Eski kulüp başkanı Şerafettin Taştan, iki yıllık görev süresince önemli başarılara imza attıklarını özellikle kulübün hiç bir kurum kuruluş ve futbolculara borcunun olmadığını söyledi. Taştan,  kasada 300 bin TL bulunduğunu belirterek, " Bu sezon A takımımız şampiyon olamadı ancak alt yapıda büyük başarılar elde ettik. Alt yapıdaki tüm gruplarda birincilik ve ikincilikler elde ettik. Bir çoğunda gol kralı çıkardık. Türkiye'nin örnek gösterilecek alt yapı oluşumunu gerçekleştirdik."diye konuştu.

Kongreye MHP Pendik İlçe Başkanı Yüksel Cebe'de katıldı.

Kongrede Pendiksqor Yönetimine şu isimler seçildi

Başkanı Selahattin Turan, Ali Çelik, Atalay Yağcı, Alper Sarısoy, İsmail Demirtaş, İsmail Kansu, Salih Varlıbaş, Salim Kırıcı, Selahattin Çindir, Süleyman Sırrı Beşinci, Murat Kaya, Murat Özdemir, Mustafa Şahin Yılmaz,  Mehmet Can Tuna, Hasan Yıldırım, Hakan Tekbıyık, Paşa Karakaya, Recep Yeşilyurt ve Şenol Üçüncü.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0002-018.jpg

dsc_0011-017.jpg

dsc_0021-008.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113